Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/24014/blue-bridge-pelne-du-tarptautinius-apdovanojimus/spausdinti/

„Blue Bridge“ pelnė du tarptautinius apdovanojimus

Publikuota: 2010-06-22 12:41
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Blue Bridge, UAB

Intelektualius informacinių technologijų (IT) sprendimus diegianti įmonė „Blue Bridge“ pelnė du prizus virtualizacijos sprendimų kompanijos „VMware“ surengtuose pirmuosiuose Baltijos šalių partnerių apdovanojimuose „VMware Partner Kick Off 2010“. Iš penkių įsteigtų apdovanojimų du atiteko „Blue Bridge“.

„Gauti apdovanojimai – už geriausius šių metų pardavimo rezultatus ir už geriausią metų projektą Baltijos šalyse – ne tik parodo mūsų bendrovės profesionalumą ir aukštą darbuotojų kvalifikaciją, tačiau ir tai, jog tarp įmonių ir organizacijų sparčiai populiarėja virtualizacijos sprendimai. Verslas įvertino šios technologijos teikiamas galimybes, leidžiančias efektyviai panaudoti įrangos resursus ir tuo pačiu sumažinti IT išlaidas“, – teigia bendrovės „Blue Bridge“ duomenų centrų infrastruktūros skyriaus vadovas Miroslav Chvoinicki.

„Blue Bridge“ geriausio metų projekto Baltijos šalyse apdovanojimas atiteko už bendrovėje RST įgyvendintą novatorišką sprendimą. Projekto metu buvo įdiegta ir atnaujinta serverių virtualizacijos aplinka į naujausią VMware vSphere 4 versiją, užtikrinant aukštą sistemų patikimumą ir centralizuotą jų valdymą bei sukuriant lanksčią infrastruktūrą. Projekto metu virtualizuota apie 85 proc. elektros tiekėjo ir skirstytojo IT infrakstruktūros.

Tarptautinės IT tyrimų ir konsultavimo kompanijos „Gartner“ paskelbtame aktualiausių technologijų dešimtuke 2010 metams, virtualizacijos technologija patenka į pirmąjį penketą.

IT įmonė „Blue Bridge“ turi „VMware VIP Enterprise Partner“ partnerystės statusą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!