Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/23008/nauji-budai-atsiskaityti-uz-telekomunikaciju-paslaugas/spausdinti/

Nauji būdai atsiskaityti už telekomunikacijų paslaugas

Publikuota: 2010-04-30 06:12
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Viginta, UAB

Telekomunikacinių paslaugų teikėjas VDNET, taupydamas savo klientų laiką, siūlo galimybę atsiskaityti už paslaugas patogesniais būdais: „R-kiosk“ parduotuvėse ir kioskuose „Lietuvos spauda“.

Didžiausias šio projekto pranašumas tas, kad norint sumokėti už paslaugas, nebereikės galvoti, kur ir kaip tai padaryti – užteks einant gatve stabtelėti prie parduotuvės „R-kiosk“ ar kiosko „Lietuvos spauda“. Sunkmečio metu aktualu ir tai, jog mokant parduotuvėse „R-kiosk“ nebus imamas aptarnavimo mokestis, o kioskuose „Lietuvos spauda“ jis kainuos tik 0,40 Lt.

„Įvedę naujus paslaugų apmokėjimo būdus, savo klientams taupysime laiką ir išlaidas, – sako UAB „Viginta“, valdančios VDNET ženklą, rinkodaros ir pardavimų vadovė Rita Bajarūnienė. – Tai ypatingai svarbu dabartinėmis ekonomikos sąlygomis, kai klientams reikia suteikti ne tik kokybiškas telekomunikacijų paslaugas, bet ir maksimaliai pateisinti jų patogaus, greito ir pigaus aptarnavimo lūkesčius“.

Bendrovės „Lietuvos spauda“ Vilniaus agentūros generalinio direktoriaus Dainiaus Dauparo teigimu, naujų technologijų ir kvalifikuoto personalo dėka, įmokų priėmimo procesas spaudos kioskuose vyksta labai greitai: „Čia skubantys miestiečiai gali ne tik įsigyti elektroninių transporto bilietų, spaudos leidinių, kavos ar užkandžių, pigiai ir greitai atsiskaityti už komunalines, ryšio paslaugas, pasipildyti mobiliųjų telefonų sąskaitas, bet nuo šiol – ir apmokėti telekomunikacinių paslaugų teikėjo VDNET sąskaitas“.

Vilniuje, Marijampolėje, Šilutėje ir Alytuje yra 116 „Lietuvos spaudos“ kioskų ir 10 „R-Kiosk“ parduotuvių.

Patogiai ir pigiai už VDNET paslaugas taip pat galima atsiskaityti loterijos „Perlas“ terminaluose, parduotuvių „Maxima“ kasose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!