Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/22997/vst-klientams-specialus-mokomasis-filmukas/spausdinti/

„VST“ klientams – specialus mokomasis filmukas

Publikuota: 2010-04-29 15:46
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: VST, AB

Aukštos kokybės klientų aptarnavimas - vienas pagrindinių akcinės bendrovės „VST“ tikslų. Atsižvelgę į klientų poreikius, bendrovės specialistai sukūrė specialų mokomojo pobūdžio filmuką.

Bendrovės darbuotojai dažnai sulaukia klientų klausimų, ką reikia žinoti, norint tinkamai apžiūrėti elektros apskaitos prietaisą, kaip turi atrodyti skaitiklio plombos, kaip suprasti, ar jos nėra pažeistos.

Įsiklausę į klientų poreikius, bendrovės specialistai sukūrė specialų mokomąjį filmuką, paprastai, suprantamai ir aiškiai nupasakojantį, kaip reikia tinkamai nurašyti elektros skaitiklio rodmenis ir atsiskaityti už suvartotą elektros energiją.

„Norėdami atsakyti į klientų klausimus ir siekdami išvengti netikslumų atsiskaitymuose, nutarėme visą reikiamą informaciją sudėti į mokomąjį filmuką. Kad kiekvienam klientui ši informacija būtų lengvai pasiekiama“, – sako Lina Smičiutė, akcinės bendrovės „VST“ Klientų aptarnavimo kokybės valdymo skyriaus viršininkė.

Mokomieji filmukai bus transliuojami Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių klientų aptarnavimo centrų ekranuose. Filmuką pažiūrėti galima bendrovės interneto svetainėje www.vst.lt, skiltyse „Atsiskaitymas“ bei „Elektros skaitikliai“.

Už suvartotą elektros energiją, akcinės bendrovės „VST“ klientai gali atsiskaityti bankų ir pašto skyriuose, per bankų internetines svetaines, loterijos „Perlas“ terminaluose, kredito unijose, spaudos kioskuose, Klaipėdos, Šiaulių ir Kauno miestų „VST“ centruose.

Sutartyse su klienais numatyta, jog nurašyti elektros skaitiklių rodmenis reikia iki einamo mėnesio pabaigos, o sumokėti už praėjusį mėnesį suvartotą elektros energiją reikia iki sutartyje nurodytos dienos. Klientai už elektrą turi atsiskaityti pagal elektros skaitiklio rodmenis ne rečiau, kaip kartą per mėnesį. Atsiskaitymo knygeles klientai gali pasikeisti „VST“ skyriuose. Visiškai užpildyta knygelė keičiama nemokamai. Pildant internetinę atsiskaitymo knygelę, popierinė knygelė nėra būtina, užtenka žinoti atsiskaitymo knygelės numerį, kuris yra parašytas ant popierinės knygelės arba sutartyje su akcine bendrove „VST“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!