Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/22345/lg-mobiliuju-telefonu-dizainas-pelne-red-dot-ir-if-apdovanojimus/spausdinti/

LG mobiliųjų telefonų dizainas pelnė „Red Dot“ ir „iF“ apdovanojimus

Publikuota: 2010-03-25 17:14
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LG Electronics

„LG Electronics“ (LG) už mobiliųjų telefonų dizainą pelnė du „Red Dot“ ir septynis „iF“ apdovanojimus. Prestižinius apdovanojimus pelnė septyni LG telefonai, iš kurių „LG Chocolate“ ir „LG Mini“ - abiejuose konkursuose.

„Siekdama pasiūlyti spalvingus, individualiam klientų skoniui pritaikytus telefonus, LG skiria daug dėmesio ir investicijų. Kasmetiniai laimėjimai įrodo kompanijos pirmavimą dizaino srityje ir pranašumą rinkoje. Norime klientams pasiūlyti išskirtinę patirtį, tad ir toliau sieksime dizaino naujovių“, - sakė Skott Ahn, „LG Mobile Communications“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

LG BL40

„Red Dot“ ir „iF“ apdovanojimuose triumfavo du LG mobilieji telefonai. Vienas iš jų - „LG Chocolate“ (LG BL40), ketvirtasis „Black Label“ serijos telefonas su 4 colių įstrižainės panoraminiu HD skystųjų kristalų ekranu ir veidrodiniu korpusu. Antrasis laureatas - „LG Mini“ (LG GD880) – tai itin mažas ir plonas telefonas su lietimui jautriu ekranu bei siaura kraštine. Tai tik du telefonai iš septynių LG produktų, pelniusių du „Red Dot“ ir septynis „iF“ apdovanojimus. Šiais metais apdovanoti LG mobilieji telefonai: „Crystal“ (LG GD900), „Lotus2“ (LG LX610), LG „GW620“, „Watch“ (LG GD910) ir „Lollipop“ (LG SV800).

„Red Dot“ ir „iF“ yra vieni didžiausių ir seniausias tradicijas turinčių dizaino konkursų pasaulyje, garsėjantys aukštais standartais ir griežta vertinimo sistema. LG pelno „Red Dot“ apdovanojimus kiekvienais metais nuo 2003 metų. „iF“ apdovanojimuose kompaniją sėkmė vainikuoja nuo 2005 metų. Praėjusiais metais „Red Dot“ apdovanojimus pelnė LG telefonai „SECRET phone“ (LG KF750) ir „3G Watch“ (LG GD910). „iF“ apdovanojimuose buvo įvertintas telefonas „Renior“ (LG KC910).

„Red Dot“ apdovanojimų ceremonija vyks liepos 5 dieną Vokietijoje, Eseno „Aalto teatre“. Visi apdovanojimus laimėję produktai bus eksponuojami Eseno „Red Dot“ muziejuje nuo liepos 6 iki rugpjūčio 1 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!