Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/21968/pora-rupinosi-virtualiu-vaiku-o-tikraji-numarino-badu/spausdinti/

Pora rūpinosi virtualiu vaiku, o tikrąjį numarino badu

Publikuota: 2010-03-07 15:04
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LRT.lt

Interneto apsėsta korėjiečių pora apkaltinta numarinusi savo kūdikį, nes tuo metu jie rūpinosi virtualiu vaiku, pranešė policija.

41-erių Kim Yoo-chul ir jo 25 metų draugė Choi Mi-sun savo trijų mėnesių dukrą maitino tik tuomet, kaip kas 12 valandų užsukdavo namo iš netoliese esančios interneto kavinės, kur žaidė žaidimą „Prius“ ir rūpinosi savo virtualiu vaiku, rašo telegraph.co.uk.

Pora rūpinosi virtualiu vaiku, o tikrąjį numarino badu

Seulo priemiestyje gyvenanti niekur nedirbanti pora savo tikrąją dukrą paliko likimo valiai. Jie valandų valandas praleisdavo žaisdami virtualios realybės žaidimą, leidžianti žaidėjams pasirinkti karjerą ir draugus. Įveikus tam tikrą žaidimo lygį, žaidėjai gali susilaukti ir palikuonių.

Pora rūpinosi savo virtualia dukra Anima, o tikroji, kuri net neturėjo vardo, buvo apleista.

Galiausiai vieną kartą rugsėjį grįžę namo savo tikrąją dukrą jie rado jau mirusią ir iškvietė policiją. Penktadienį pora suimta, kai atlikus skrodimą paaiškėjo, kad kūdikis mirė dėl blogo maitinimo.

„Atrodo, ši pora prarado norą gyventi normalų gyvenimą, nes jie neturėjo darbų, susilaukė neišnešioto kūdikio. Norėdami pabėgti nuo tikrovės, jie atsidavė internetiniam žaidimui ir virtualaus vaiko priežiūrai, o jų tikrasis kūdikis mirė“, – vietos žiniasklaidai teigė policijos pareigūnas Chung Jin-won.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!