Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/21411/internetine-vaizdo-kamera-isgelbejo-zmogaus-gyvybe/spausdinti/

Internetinė vaizdo kamera išgelbėjo žmogaus gyvybę

Publikuota: 2010-02-04 18:43
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Ant užšalusios Šiaurės jūros pakrantės ledo pasiklydusio vyro gyvybę išgelbėjo už 500 kilometrų nuo įvykio vietos buvusi moteris, pastebėjusi jį per internetinę vaizdo kamerą.

Apie tai praneša Vokietijos spauda. Pasak policijos atstovų, vienas keturiasdešimties metų vyras šiaurinėje Vokietijos dalyje, St. Peter-Ording miestelio apylinkėse, nusprendė nufotografuoti besileidžiančią saulę ir užšalusios jūros pakrante nuėjo toli nuo kranto.

Sutemus jis prarado orientaciją, pasiklydo ir negalėjo surasti kranto, nes jo pėdsakai buvo užsnigti. Bandydamas šauktis pagalbos, jis išsitraukė žibintuvėlį ir ėmė juo signalizuoti.

Pasak policijos atstovo, toje paplūdimio vietoje buvo įrengta realiuoju laiku transliuojanti internetinė vaizdo kamera. Viena vakarinėje Vokietijos dalyje už maždaug 500 kilometrų nuo jūros gyvenanti moteris taip pat tuo metu buvo nusprendusi pasigėrėti saulėlydžiu ir buvo pakankamai akyla, kad pastebėtų tamsoje toli nuo kranto siunčiamus šviesos signalus. Ji apie tai pranešė policijai.

Pasak vietinės policijos skyriaus atstovo, pasiklydusiam vyrui pasisekė, nes liko nesusižeidęs, nesušalęs ir išvengė properšų, kuriose būtų nuskendęs.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!