Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/21250/b-geitsas-ikure-savo-interneto-svetaine/spausdinti/

B. Geitsas įkūrė savo interneto svetainę

Publikuota: 2010-01-26 12:41
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

„Windows“ gamintojo „Microsoft“ įkūrėjas Bilas Geitsas (Bill Gates) atidarė savo asmeninę interneto svetainę ir paskelbė, kad tai „žvilgsnis į pasaulines problemas“, praneša „Telegraph“.

Pasveikinime naujiesiems GatesNotes.com vartotojams jis rašo: „Nuo tada, kai nustojau dirbti „Microsoft“, norėdamas skirti daugiau laiko mūsų labdaros fondui, daugelis žmonių klausė manęs, ką aš dirbu. Man pasisekė, kadangi žmonės, su kuriais aš dirbu ir iš kurių mokausi, yra tikri savo sričių ekspertai. Aš daug ką užsirašinėju ir pamaniau, kad būtų įdomu pasidalinti šiais pokalbiais su daugiau žmonių interneto svetainėje.“

Toliau jis rašo, kad tikisi, kad ši interneto svetainė „privers daugiau žmonių susimąstyti ir sužinoti apie dalykus, kurie man atrodo įdomūs ir svarbūs.“

Šis žingsnis po milijardieriaus debiuto „Twitter“ pažymi jo pastangų pradžią, siekiant sukurti interneto asmenybę, kuri turėtų tokį ryšį su vartotojais, kokio niekada nesugebėjo sukurti korporacijos.

Tarp B. Geitsui aktualių temų yra ekologinė pusiausvyra, ką tik Haityje įvykęs žemės drebėjimas, pasaulinė pandemija ir švietimo reforma.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!