Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/20804/prekes-is-elektronines-parduotuves-prestigioplaza-com-nuo-siol-pristatomos-i-visas-europos-salis/spausdinti/

Prekės iš elektroninės parduotuvės PrestigioPlaza.com nuo šiol pristatomos į visas Europos šalis

Publikuota: 2009-12-24 10:41
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Prestigio Plaza Ltd.

Nuo š.m. gruodžio mėnesio prekes elektroninėje parduotuvėje www.prestigioplaza.com galima užsisakyti iš bet kokios Europos šalies. Ši parduotuvė buvo įkurta 2007 metais, tačiau prekių pristatymas buvo galimas tik į Kipra, o nuo šiol net į 45 šalis!

Jei Jūs ieškote ko nors ypatingo savo draugamas ar šeimos nariams, tikrai tai rasite www.PrestgioPlaza.com el. parduotuvėje. Ji pasižymi ir išsiskiria inovatoriškumu, elegancija bei itin aukštos kokybės produktais. Mes išrenkame pačius išskirtiniausius ir kokybiškiausius daiktus, nesvarbu ar tai programinė įranga, ar komponentai, ar verslo dovanos, žaidimai ir žaislai, mobilieji telefonai ar namų ir ofiso interjero detalės.

Prekės iš elektroninės parduotuvės PrestigioPlaza.com nuo šiol pristatomos į visas Europos šalis

Puslapis priklauso ir yra valdomas „Prestigio Plaza Ltd.“, kompanijos, įsikūrusios Kipre, kuri savo ruožtu priklauso „Prestigio“ grupei.

Prekės į visas 47 šalis bus pirstatomos iš dviejų pagrindinių logistikos centrų įsikūrusių Prahoje, Čekijoje bei Dubajuje, Jungtiniuose Arabų Emiratuose. O tam tikrais atvejais, norint pagreitinti prekių pristatymą, prekės bus pristatomos iš mažesnių vietinių sandėlių, įsikūrusių visose Centrinės ir Rytų Europos šalyse.

„Prestigio Plaza“ el. paruotuvė šiuo metu yra anglų ir rusų kalbomis. O nuo 2010 m. ketinama kalbų pasirinkimą didinti.

Prekės turi detalų aprašymą, aukštos kokybės nuotraukas, video ir audio pristatymus, ekspertų rekomendacijas. Tad pirkėjas galės lengvai išsirinkti norimą daiktą. Tam, kad galėtume pasiūlyti aukščiausią klientų aptarnavimo kokybę, bei greitai ir operatyviai atsakytumę į iškilusius klausimus, mūsų vadybininkai vartotojus konsultuos „live chat“ būdu, Anglų, Rusų, Lenkų, Čekų, Slovakų, Rumunų, Bulgarų, Serbų, Kroatų, Slovėnų bei Graikų kalbomis. O jei konsultantai būtų neprisijungę, visada galima palikti žinutę, o PrestigioPlaza konsultantas susisieks kitą rytą. „Prestigio Plaza“ misija yra garantuoti aukščiausios kokybės elektroninės prekybos paslaugas bei pasiūlyti pasaulyje pirmaujančių prekinių ženklų, įvairaus kainų lygio, produktus, visiems vartotojams įsikūrusiems Europos, Viduriniųjų Rytų bei Afrikos (EMEA) regionų šalyse.

Visos kainos pateiktos www.prestigioplaza.com yra eurais su įskaičiuotu Kipro pridėtinės vertės mokesčiu (PVM), kuris šiuo metų yra 15 proc., tačiau į kainą neįskaičiuotas pristatymo mokestis. Užsakymai, į ne Europos sąjungos šalis, gali būti papildomai apmokestinami importo mokesčiu, kurį privalo susimokėti pirkėjas. Atsiskaityti už prekes galima naudojantis visomis pagrindinėmis kreditinėmis kortelėmis bei „PayPal“ sistema.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!