Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/20506/kiek-kompiuteriu-telpa-i-kaledine-kojine/spausdinti/

Kiek kompiuterių telpa į Kalėdinę kojinę?

Publikuota: 2009-12-04 14:18
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Erika Vaitkūnienė
Inf. šaltinis: EHS Kompiuteriai, UAB

Šiais metais Kalėdos bus šviesesnės kelioms daugiavaikėms sunkiai besiverčiančioms šeimoms, taip pat ir negalios paliestiems žmonėms. Prieš pat šventes jiems bus padovanoti kompiuteriai su programine įranga ir įvestas nemokamas internetas.

„Kalėdos gali būti be sniego, bet be dovanų – niekaip!“ - teigia šios labdaros akcijos sumanytojai, sparčiai populiarėjanti kompiuterių parduotuvė internete TipTop.lt, informacinių technologijų įmonė „Microsoft Lietuva“ bei komunikacijų bendrovė „Mikrovisatos TV“.

Kiek kompiuterių telpa į Kalėdinę kojinę?
Grafika - Giedrius Jumbo.

Jų dovanos atiteks darbštiems, siekiantiems išsilavinimo vaikams iš nepasiturinčių šeimų, kurias rekomendavo Lietuvos žmonių su negalia bendrija, vaikų gerovės centras „Pastogė“ ir Kauno miesto socialinių paslaugų centras.

„Mūsų kalėdinės labdaros akcijos tikslas yra padėti tiems, kurie dažnai ir nepelnytai pamirštami, – vargingai gyvenančias šeimas ir neįgalius žmones. Norime pasidžiaugti, kad į šią akciją įsitrauks ir mūsų pirkėjai – socialiai atsakingi ir geranoriški žmonės, dalį uždirbtų pinigų skirsime vaikų dovanoms. Kartu su jais užtikrinsime, kad vaikams iš remtinų šeimų žiemos šventės būtų linksmos ir vertos malonių atsiminimų“, – teigė vienas akcijos iniciatorių internetinės parduotuvės TipTop.lt vadovas Audrius Balčiūnas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!