Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/20435/isrinktas-elektros-draugu-himno-konkurso-nugaletojas/spausdinti/

Išrinktas „Elektros draugų himno“ konkurso nugalėtojas

Publikuota: 2009-12-01 13:43
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: VST, AB

Pasibaigė socialinės akcijos vaikams „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ 2009 m. II etapas, „VST“ komanda išrinko „Elektros draugų himno“ konkurso nugalėtoją.

Nugalėtoju tapo Jokūbas Ramašauskas, Šiaulių Medelyno pagrindinės mokyklos 2b klasės mokinys. Nuoširdžiai sveikiname Jokūbą jam bus įteiktas nuostabus prizas – šeimos kelionė į vandens pramogų parką.

„Akcinės bendrovės „VST“ socialinės akcijos vaikams „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ komanda nori padėkoti visiems - mokytojams, vaikams, tėveliams – kurie aktyviai dalyvavo „Elektros draugų himno“ konkurse. Sulaukėme daugiau kaip šimto puikių mokinių eilėraščių, šiltų atsiliepimų bei linkėjimų. Dainelės-eilėraščiai apie tai, kaip jūs saugojatės elektros pavojų, nustebino savo išradingumu ir originalumu. Džiaugiamės, kad šis konkursas ne tik skatino kūrybiškumą, bet ir surado daug elektros draugų“ – sako Giedrė Vinickienė, akcinės bendrovės „VST“ atstovė ryšiams su visuomene.

Visus atsiųstus vaikų kūrinius galite rasti internetinės svetainės www.suelektradraugauju.lt skiltyje „Himno konkursas“.

Per antrąjį akcijos „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ etapą, vykusį spalio mėnesį, buvo aplankyta 30 mokyklų, įvairiuose Vakarų Lietuvos kampeliuose. Surengtų pamokų-parodų metu mažieji buvo mokomi saugiai elgtis su elektra, kad vaikai geriau įsimintų, elektros pavojai buvo sugretinti su pavojingų egzotinių gyvūnų keliama grėsme.

Akciją „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ bendrovė rengia jau trečius metus. Per visą akcijos laikotarpį saugiai elgtis su elektra išmoko apie 20 tūkstančių Vakarų Lietuvos pradinukų.

Raginame vaikus būti atsargiais su elektros prietaisais, vyresniųjų šeimos narių prašome, dar kartą priminti ir paaiškinti mažiesiems, kaip reikia elgtis su elektra. Akcinė bendrovė „VST“ pradinukams sukūrė elektroninę pamoką – žaidimą internete. Svetainėje www.suelektradraugauju.lt mažieji žaisdami gali pasimokyti atsargumo ir įgyti svarbiausių žinių apie elektrą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!