Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/20420/domenas-russia-com-parduotas-uz-1-5-mln-doleriu/spausdinti/

Domenas Russia.com parduotas už 1,5 mln. dolerių

Publikuota: 2009-12-01 10:42
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Domeno vardas Russia.com parduotas už 1,5 mln. dolerių, praneša bbcrussian.com su nuoroda į kompanijos „Sedo“, kuri buvo tarpininkė sudarant šį sandorį, atstovę. Rusiškos svetainės Cybersecurity.ru duomenimis, pirkėjo vardas neskelbiamas, tačiau yra žinoma, kad jis iš Rusijos.

„Oficialiame neįvardyto pirkėjo pareiškime kalbama, jog už domeno vardą sumokėta suma yra pakankamai didelė, tačiau „domeno vardas be abejonės vertas kiekvieno dolerio, kuris buvo už jį sumokėtas“, – rašo internetinio leidinio autoriai.

Šiuo metu adresu Russia.com galima rasti turistinę informaciją apie Rusiją. Skiltyje „Apie mus“ parašyta, kad svetainės, kuri buvo sukurta 1995 m., savininkė yra Sietle (JAV) įsikūrusi kompanija „NewMedia Holdings“.

Nuo 2004 m. kompaniją valdo dar viena amerikiečių kompanija – „Paley Media“. Žiniasklaidos duomenimis, ji taip pat palaiko tokius domenų vardus, kaip Algeria.com, Scotland.com ir Ukraine.com.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!