Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/20379/gripui-skirtoje-tele2-svetaineje-60-tukst-lankytoju-per-para/spausdinti/

Gripui skirtoje „Tele2“ svetainėje – 60 tūkst. lankytojų per parą

Publikuota: 2009-11-27 16:48
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Bendrovės „Tele2“ svetainę mobiliajame internete, kurioje skelbiama informacija apie pandeminio gripo prevenciją ir gydymą, per parą aplankė daugiau nei 60 tūkst. vartotojų. Tai – maždaug keturis kartus daugiau, nei įprastai lankosi bendrovės mobiliojo interneto portale.

LR Sveikatos apsaugos ministerijos prašymu visi mobiliojo ryšio operatoriai savo klientams išsiuntė žinutes su nuorodomis, kur ieškoti informacijos apie pandeminį gripą. Be to, bendradarbiaudama su ministerija „Tele2“ sukūrė specialią svetainę mobiliajame internete gripas.tele2.lt. Svetainė pasiekiama visiems bendrovės mobiliojo interneto vartotojams, Sveikatos apsaugos ministerijai šie veiksmai nieko nekainavo.

„Akivaizdu, kad galimybė gauti tokią svarbią informaciją mobiliuoju internetu gyventojams itin patogi. Kartu tai – akivaizdus įrodymas, kad bendradarbiaudamos su mobiliojo ryšio operatoriais, šiandien tapusiais viena svarbiausių ryšio infrastruktūros dalių Lietuvoje, valstybės institucijos gali greičiau ir efektyviau valdyti situaciją krizės metu“, – atkreipė dėmesį Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Džiaugiamės, kad mobiliojo ryšio operatoriai geranoriškai sutiko padėti skleisti informaciją apie gripą visuomenei. Svarbu, kad jau dabar stebime tos informacijos naudą – žmonės aktyviai naudojasi interneto svetainėmis, kuriose skelbiamos žinios apie gripą, o sunerimusių žmonių skambučių į Sveikatos apsaugos ministeriją sumažėjo kelis kartus“, – sako sveikatos apsaugos viceministras Artūras Skikas.

Daugiau nei 300 tūkst. „Tele2“ vartotojų, kurių telefono aparatai turi mobiliojo interneto funkciją, gavo tiesioginę nuorodą į gripui skirtą svetainę mobiliajame internete. Likusiems vartotojams išsiųstos žinutės su nuoroda į Sveikatos apsaugos ministerijos tinklalapį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!