Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/20345/japonas-vede-vaizdo-zaidimo-heroje/spausdinti/

Japonas vedė vaizdo žaidimo heroję

Publikuota: 2009-11-26 12:12
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LRT.lt

Animacinį moters personažą iš vieno „Nintendo“ vaizdo žaidimo įsimylėjęs japonas nusprendė savo virtualią draugę vesti.

Virtuali moteris, vardu Nene Anegasaki, – pasimatymus imituojančio žaidimo „Love Plus“ herojė. Šio žaidimo tikslas – siekti palankumo ir užmegzti santykius su viena iš trijų animacinių moterų. Tačiau vienam japonui tokios virtualios romantikos neužteko.

Japonas vedė vaizdo žaidimo heroję

Praėjusį savaitgalį Tokijuje vykusio technologijos festivalio metu surengtoje ceremonijoje jis tapo pirmuoju žmogumi, oficialiai davusiu meilės įžadus vaizdo žaidimo veikėjai.

Šio įvykio liudininkais tapo dešimtys kompiuterinio žaidimo gerbėjų, o ceremoniją prižiūrėjo tikras dvasininkas, nors jis pabrėžė, jog „vedybos“ nėra oficialios ar teisiškai įpareigojančios.

Nepaisant to, kai kurie internete paskelbti straipsniai teigia, jog japonas jau anksčiau su savo skaitmenine nuotaka susituokė Ramiojo vandenyno Guamo salos koplyčioje, kur vedybų įstatymai ne tokie griežti.

Kompiuterinius žaidimus pamėgę japonai jau garsėjai tuo, jog pomėgis jiems tampa viską nustelbiančiu dalyku. Žaidime „Love Plus“ žaidėjas savo virtualiam susižavėjimo objektui turi skirti daugybę laiko – pirkti gėles, kviesti į pasimatymus ir kurti ateities planus. Merginos keičia savo elgesį ir asmenybę pagal tai, kaip su jomis elgiamasi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!