Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2031/atnaujintame-bites-salone-vilniuje-darbuosis-tv-zvaigzdes/spausdinti/

Atnaujintame „Bitės“ salone Vilniuje darbuosis TV žvaigždės

Publikuota: 2005-09-09 14:48
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Rugsėjo 12 – 16 dienomis atnaujintame telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ salone Žemaitės gatvėje dirbs vienos ryškiausių Lietuvos televizijos ir muzikos žvaigždžių. Pagal modernią koncepciją įrengtame salone „Bitės“ klientai galės ne tik įvertinti garsenybių „aptarnavimą“, bet ir patys išbandyti mobiliąsias „Bitės plius“ paslaugas, populiariausius telefonus bei kitas naujoves.

Šventinę savaitę nuo 13 iki 15 valandos (penktadienį – nuo 14 iki 16 val.) klientus salone pasitiks ir su jais bendraus šios garsenybės: pirmadienį – Zita iš Mažeikių (Kristina Kazlauskaitė), antradienį – Algis Greitai, trečiadienį – grupė B’avarija, ketvirtadienį – Ramūnas Vyšniauskas su „Lalaila“ merginomis, o penktadienį – Linas ir Simona.

„Atnaujintame salone siekėme suteikti kuo daugiau laisvės savo klientams“, – sakė „Bitė Lietuva“ generalinio direktoriaus pavaduotojas privatiems klientams Žilvinas Kučinskas. Pasak jo, salono erdvė suskirstyta taip, kad kiekvienas klientas galėtų patogiai gauti jam reikalingas paslaugas bei sužinotų karščiausias naujienas.

Iš arčiau susipažinti su visomis „Bitės plius“ paslaugomis vilniečiai gali specialiai įrengtose demonstracinėse vietos, be to, čia pat galima nemokamai išbandyti populiariausius telefonų modelius, kompiuterizuotose darbo vietose pasinaudoti el. savitarnos svetaine „Mano Bitė“. Salono viduje sumontuoti dideli plazminiai ekranai, kuriuose demonstruojami filmukai apie paslaugas, pramoginės programos. Atnaujintame salone klientai galės pasivaišinti kava, arbata ir gaiviaisiais gėrimais, paskaityti laikraščių.

„Norime, kad mūsų klientai vienodai gerai jaustųsi apsilankę bet kurioje „Bitės“ prekybos vietoje, todėl palaipsniui atnaujiname salonus visoje Lietuvoje“, – pabrėžė Ž. Kučinskas. Pagal naująją prekybos salonų koncepciją pertvarkyti salonai šį mėnesį duris atvėrė Panevėžyje, Alytuje ir Marijampolėje. Naujoviškai įrengti salonai jau daugiau kaip metus veikia prekybos centre „Europa“, šiemet duris atvėrė „Akropolyje“, Klaipėdoje, H. Manto gatvėje bei daugelyje kitų Lietuvos vietų. Daugumą iš 140 „Bitės“ salonų planuojama atnaujinti iki metų pabaigos.

2005 metų pirmojo pusmečio pabaigoje „Bitės“ tinklu naudojosi daugiau kaip 1,14 milijono arba net trečdalis Lietuvos gyventojų. Naujausios apklausos duomenimis, „Bitė“ yra pelniusi tvirtą savo klientų pasitikėjimą – net 96 proc. klientų bendrovės siūlomą aptarnavimą vertina „gerai“ ir „labai gerai“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!