Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/20099/bilietu-pasaulio-naujiena-sms-bilietai/spausdinti/

„Bilietų pasaulio“ naujiena – SMS bilietai

Publikuota: 2009-11-12 11:27
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Bilietų pasaulis, UAB

Bendrovė „Bilietų pasaulis“ siekdama dar labiau palengvinti bilietų įsigijimą pirmoji Lietuvoje pristato naują bilietų įsigijimo būdą – parsisiųsti elektroninius bilietus tiesiai į mobilųjį telefoną trumposios žinutės (SMS) pagalba. Nuo šiol, norint įsigyti bilietą, ne tik nebereiks išeiti iš namų, bet nebereikės jo ir atsispausdinti.

„SMS bilietai – puikus sprendimas tiems, kurie neturi po ranka spausdintuvo bei jokių galimybių nuvykti į bilietų pardavimo vietą. Be to, SMS bilietai yra išsigelbėjimas „paskutinės minutės” pirkimui prieš pat renginį,“ - naujovę pristato įmonės „Bilietų pasaulis“ direktorė Neringa Sinkevičienė.

„Mobilieji“ bilietai, kaip ir visi kiti bilietai, bus nuskaitomi prie įėjimo į renginį. Jie bus tikrinami dviem būdais - rankiniu būdu, įvedant į skaitytuvą ID numerį arba skanuojant brūkšninį kodą tiesiai iš mobilaus telefono ekrano. „Bilietų pasaulio“ SMS bilietus bus galima parsisiųsti į visus mobiliųjų telefonų modelius. Tiesa, internetinėje svetainėje, pirkdamas bilietus, prieš suvesdamas savo telefono numerį, vartotojas turės pasirinkti ir savo telefono modelį.

„SMS bilietai niekuo nesiskirs nuo įprastų bilietų, nebent tik tuo, kad juos bus paprasčiau įsigyti. Naujuose bilietuose taip pat bus nurodytas renginio pavadinimas, data, laikas, sektorius, eilė ir vieta. Apsidraudžiant, kad telefonas iki renginio gali būti pamestas, pavogtas, ar tiesiog gali išsikrauti jo baterija, kartu su SMS bilietu vartotojui į jo elektroninį paštą bus automatiškai išsiunčiamas įprastas elektroninis bilietas,“ - naujųjų bilietų privalumus vardina N. Sinkevičienė

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!