Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/19900/studentai-sukvies-aukstuju-technologiju-ir-verslo-atstovus/spausdinti/

Studentai sukvies aukštųjų technologijų ir verslo atstovus

Publikuota: 2009-11-02 14:21
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas

Lapkričio 11 d. 12 – 16:30 val. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete organizuojama konferencija „uTech“, kurioje bus kalbama apie aukštųjų technologijų ir verslo sąryšį.

Konferencijoje dalyvaus ir ves paskaitas gerai žinomų aukštųjų technologijų kompanijų atstovai: IBM, „Microsoft“ bei „Fermentas“.

Studentai  sukvies  aukštųjų technologijų ir verslo atstovus

Šis atviras renginys yra skirtas supažindinti studentus, dėstytojus bei visus, besidominčius mokslo pasiekimais su aukštųjų technologijų ir verslo sinteze bei aukštųjų technologijų pritaikymų akademinėje erdvėje.

Šiais laikais aukštosios technologijos ir verslas - du neatskiriami dalykai. Mokslininkai patys savo darbų negalėtų pristatyi žmonijai be verslo pagalbos. Savo ruožtu verslo pasaulis stengiasi per šią sąjungą ne tik uždirbti, bet ir supažindinti visuomenę su naujausiais pasiekimais. Aukštųjų technologijų ir verslo sintezės konferencija „uTech“ – priemonė ne tik mokslo ir verslo bendradarbiavimui.

Anot konferencijos organizatoriaus Karolio Mickevičiaus-Mėgelaičio, visais laikais, žmonija siekė progreso. Senovėje stengtąsi paaiškinti iš pirmo žvilgnio nepaaiškinamus reiškinius , kėlusius tiek baimę tiek susižavėjimą. Buvo sukurta nemažai išradimų, turėjusių palengvinti žmogaus buitį, prailginti gyvenimo trukmę, moderninti karybą ar žemės ūkį. Stengtąi ne tik palengvinti, bet ir padaryti žmonių darbą efektyvesniu. Šiais laikais, ypač sunkmečiu, didžiulis dėmesys krypsta į mokslą, pastarajam esant varomąja žmonijos jėga. Intelektuali veikla pakeitė mechaniškai atliekamą darbą, kadangi to reikalavo natūralus žmogaus progresas ir išryškėjusi didesnė pridėtinė vertė, teikiant pirmenybę protiniam darbui.

Mūsų partneriai: Švietimo ir mokslo ministerija, Lietuvos studentų sąjunga, Lietuvos studentų atstovybių sąjunga, ISM vadybos ir ekonomikos universitetas.

Registracija: http://www.ism.lt/index.php?item_id=83791&popup=1

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!