Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/19815/visa-rems-olimpines-zaidynes-iki-2020-metu/spausdinti/

„Visa“ rems Olimpines žaidynes iki 2020 metų

Publikuota: 2009-10-28 13:46
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Visa Europe

„Visa“ Olimpines žaidynes rems iki 2020 metų ir taip išsaugos įgytas teises ir liks išskirtiniu mokėjimo paslaugų tiekėju jų metu. Tik „Visa“ mokėjimo kortele bus galima atsiskaityti Olimpinių žaidynių metu Londone 2012 metais, 2014 metų žiemos Olimpinėse žaidynėse Sočyje Rusijoje, 2016 metų žaidynėse Rio de Žaneire Brazilijoje, 2018 metų žiemos ir 2020 metų vasaros Olimpinėse žaidynėse. Olimpines žaidynes „Visa“ remia nuo 1986 metų.

Atnaujintą rėmimo sutartį Maskvoje oficialiai pasirašė „Visa Inc. Group“ prezidentas Rupert Keeley ir Tarptautinio olimpinio komiteto prezidentas Jacques Rogge.

„Mūsų ir „Visa“ partnerystė parodo bendrą atsidavimą ateities jaunimui ir sportui, Olimpinių žaidynių ateičiai ir gerbiamų olimpinių idealų bei vertybių stiprinimui. Tarptautinio olimpinio komiteto, 205 nacionalinių olimpinių komitetų ir pačių sportininkų vardu norėčiau padėkoti „Visai“, kompanijos klientams ir partneriams už jų atsidavimą Olimpinėms žaidynėms“, - sakė Tarptautinio olimpinio komiteto prezidentas Jacques Rogge.

„Visa“ indėlis į Olimpinį judėjimą, Nacionalinius olimpinius komitetus, Nacionalines komandas ir individualius sportininkus buvo svarbus faktorius užtikrinant Olimpinių žaidynių sėkmę ir tęstinumą. Visame pasaulyje „Visa“ sukūrė ir įgyvendino daugybę programų, skirtų paremti olimpines komandas ir sportininkus, siekiančius dalyvauti Olimpinėse žaidynėse.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!