Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/19612/startavo-specializuota-e-parduotuve-automobilininkams/spausdinti/

Startavo specializuota e-parduotuvė automobilininkams

Publikuota: 2009-10-17 16:07
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Virtualios visuomenės naujienų portalas
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Spalio pradžioje startavo specializuota automobilinės įrangos internetinė parduotuvė „AutoPriedai.lt“. Tai pirma tokio tipo e-parduotuvė, suteikianti galimybę užsisakyti prekes su montavimo darbais.

„Projekto idėjos iniciatoriai- trylikos metų veiklą skaičiuojanti viena didžiausių automobilinės įrangos importuotojų Baltijos šalyse UAB „BCE service“ bei 26 „BCE service“ tinklo atstovai, veikiantys visoje Lietuvoje“,- teigė UAB „BCE Trade“ direktorius Andrius Benokraitis.

Pasak A.Benokraičio, internetinėje parduotuvėje „AutoPriedai.lt“ galima rasti daugiau nei 2000 automobilinių prekių bei aksesuarų. Asortimentas bus reguliariai plečiamas aktyviai ieškant prekybos partnerių.

UAB „BCE service“ yra „Mio“ (navigacinės įranga), „Intek“ (racijos), Parrot (laisvų rankų įranga), Liteon (autopilotų įranga ir apsaugos sistemos), Atera (autobagažinės, laikikliai), Signat, Onyx, Ivolga, Prology, Polk Audio (garso sistemos), Steel Mate (parkavimo sistemos) Mongoose, Leopard, Inspector, Magicar (apsaugos sistemos ir priedai), oficialus atstovas Baltijos šalyse, taip pat turi ilgalaikę patirtį kuriant bei montuojant transporto valdymo sistemas (TVS), signalizacijas. Aktyviai bendradarbiaujama su prekybos ir serviso partneriais, tokiu būdu vartotojui suteikiant galimybę lengvai ir paprastai e-parduotuvėje „AutoPriedai.lt“ įsigyti daugybę papildomų sistemų, užtikrinančių vairuotojui ir keleiviams komfortą bei saugumą.

„Vienas didžiausių sukurtos apsipirkimų sistemos privalumų - pirkdami prekę e-parduotuvės „AutoPriedai.lt“ lankytojai galės ją įsigyti kartu su montavimo darbais.“,- pažymi A.Benokraitis. „Tokiu būdu klientas nusiperka prekę ir išsirenka vieną iš visoje Lietuvoje veikiančių „BCE service“ tinklo atstovų, kur norėtų prekę susimontuoti.“

Vartotojų patogumui e-parduotuvėje „AutoPriedai.lt“ įdiegta „Mokėjimai.lt“ sistema, leidžianti atsiskaityti už prekę bankiniu pavedimu, Maxima kasose ar kioskuose „Lietuvos spauda“ ir „Rkiosk“.

Specializuotoje internetinėje parduotuvėje „AutoPriedai.lt“ vartotojai galės patogiai, neišėjus iš namų, įsigyti automobilinių prekių ir aksesuarų, o prireikus- kartu su montavimo darbais, pasirenkant iš 26 serviso tinklo atstovų visoje Lietuvoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!