Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/19049/naujas-hi-fi-pasaulio-salonas-kaune/spausdinti/

Naujas „Hi-Fi pasaulio“ salonas Kaune

Publikuota: 2009-09-14 16:02
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Hi-Fi pasaulis, UAB

2009 metų rugsėjo 14-ąją duris atveria naujas „Hi-Fi“ technikos salonas pačiame Kauno centre. Tai jau trečioji „Hi-Fi pasaulio“ parduotuvė per beveik ketverius veiklos metus Lietuvoje.

„Nors ir sunkmetis, bet poreikis gerai muzikos ir garso aparatūrai nemažėja, klientai ieško geriausio kainos ir kokybės santykio ir iš masiniam vartotojui skirtų prekybos centrų ima atsigręžti į specializuotus prekybos salonus. Bent vieną kartą išgirdus kaip turi skambėti jų mėgstama muzika, labai sunku grįžti prie prastos aparatūros. Mes parinkome labai platų asortimentą „Hi-Fi“ techninio lygio prekių, kurios apima visą kainų spektrą, nuo pigių iki brangių modelių ir yra labai gerai vertinamos ekspertų“, - pažymėjo „Hi-Fi pasaulis“ direktorius Algis Stakauskas.

Naujas „Hi-Fi pasaulio“ salonas Kaune

Parduotuvėje konsultantai padės išsirinkti stereo ar namų kino sistemą pagal Jūsų poreikius ir galimybes. Salone taip pat prekiaujama CD, SACD, DVD, „Blu-ray“ bei vinilinių plokštelių grotuvais, stereo ir daugiakanaliais namų kino stiprintuvais, akustinėmis kolonėlėmis, ausinėmis, aparatūros baldais ir aksesuarais.

Naujas „Hi-Fi pasaulio“ salonas Kaune

Siekiant, kad salonas atitiktų griežtus akustinius reikalavimus, reikalingus aukštos kokybės garso aparatūros demonstravimui, salono patalpos buvo specialiai paruoštos. Salone įrengta atskira patalpa perklausoms, kurioje galite išgirsti, palyginti bei įvertinti garsiausių „Hi-Fi“ gamintojų techniką: „Denon“, NAD, „Monitor Audio“, „Bowers & Wilkins“, „Naim“, „Cyrus“, „Myryad“, „Pro-Ject“, „Manley“, PSB, „Chord“, QED, „Atacama“, „Q-Acoustics“ ir kt..

Naujas „Hi-Fi pasaulio“ salonas Kaune

Naujajame salone taip pat bus galima įsigyti aukštos kokybės audiofilinių „Naim Label“ ir „Stockfish-Records“ muzikos įrašų CD, SACD, LP, DVD formatuose. Ausinių asortimentas – vienas didžiausių Lietuvoje: „Denon“, „Sennheiser“, „Goldring“, „Grado“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!