Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/18940/olandas-be-pertraukos-televizoriu-ziurejo-86-valandas/spausdinti/

Olandas be pertraukos televizorių žiūrėjo 86 valandas

Publikuota: 2009-09-08 08:33
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LRT.lt

28 metų olandas pasiekė naują televizoriaus žiūrėjimo be pertraukos rekordą. Efraimas van Oeverenas iš Tulburgo prie ekrano atmerktomis akimis praleido 86 valandas, pranešė stotis NOS.

Tai yra šešiomis valandomis ilgiau nei ligšiolinis rekordas, kuris priklausė vienam indui. E. van Oeverenas kartu su dar dviem olandais į kovą su nuovargiu stojo televizijos būstinėje Hilversume. Juos stebėjo medikai ir žiuri nariai.

Po 40 valandų nuo televizoriaus ekrano pasitraukė 20-metis vaikinas. 30 metų vyras ištvėrė 72 valandas. Remiantis taisyklėmis, kandidatai kas valandą galėjo penkias minutes pailsėti arba susitaupyti laiko, kad, pavyzdžiui, trumpam galėtų atsigaivinti duše.

Maratono programą kandidatai galėjo pasirinkti patys. Jie stebėjo detektyvus, popkoncertus, komedijas ir kikbokso kovas.

Nugalėtojas bus įtrauktas į Gineso rekordų knygą ir gaus dovanų naują televizorių. Stebėtojai abejoja, ar jis jį greitai įsijungs.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!