Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/18804/paskelbta-pirmoji-4g-interneto-mezon-loterija/spausdinti/

Paskelbta pirmoji 4G interneto MEZON loterija

Publikuota: 2009-09-01 15:24
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras), nuo kovo mėnesio teikiantis naujos kartos (4G) belaidžio interneto MEZON paslaugas, paskelbė pirmąją MEZON loteriją. Visą rugsėjį ir spalį bet kurį interneto MEZON planą bendrovės salonuose užsisakę klientai pretenduos laimėti stilingąjį kompiuterį „Samsung NC20“, „Logitech“ ausines ir puikių suvenyrinių dovanų – rašiklių, kurie atlieka ir USB informacijos laikmenos funkcijas, skėčių, rankinių.

„Norime, kad modernų produktą – pažangiausios pasaulio ryšio technologijos WiMAX belaidį internetą MEZON – įsigyti būtų ne tik naudinga, bet ir malonu. Esame įsitikinę, kad nešiojamasis „Samsung NC20“ kompiuteris pradžiugins bet kurį mūsų klientą – moksleivį ir verslininką, vyrą ir moterį. Jis pasižymi aukštomis techninėmis charakteristikomis, be to, yra lengvas ir stilingas“, – teigia Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Vos 1.52 kg svorio ir 12.1 colio dydžio ekrano kompiuterio „Samsung NC20“ kietasis diskas – 160 GB talpos, operatyvioji atmintis – 1 GB, jis parduodamas su „Microsoft Windows XP“ programine įranga, garantinio aptarnavimo laikotarpis – 24 mėnesiai. Maksimalus kompiuterio veikimo su baterijomis laikas – iki 6,5 val.

Egidijus Ropė kviečia loterijoje dalyvauti visus Lietuvos gyventojus, rudenį sugrįžusius į darbus ir į mokslus. Jo teigimu, MEZON internetas ypač pravers tiems, kurie nori naršyti nevaržomai – nešiojantis su savimi USB modemą 4G internetu MEZON galima naudotis uždarose ir atvirose erdvėse, darbe, namuose, svečiuose, taip pat keliaujant.

Telecentro įsteigtuose MEZON salonuose, kurių jau yra 11, bet kurį interneto planą užsisakantys klientai visą rugsėjį ir spalį bus kviečiami užpildyti elektroninę loterijos dalyvio formą. Laimėtojai bus paskelbti lapkričio 16 d. Būtina sąlyga – interneto MEZON sutartis turi būti galiojanti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!