Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/18614/naujas-topo-centras-taps-modernios-technikos-sostine/spausdinti/

Naujas „Topo centras“ taps modernios technikos sostine

Publikuota: 2009-08-19 15:15
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Topo centras, UAB

Rugpjūčio 20 d., 19 val. Vilniuje PLC „Ozas“ atidaroma moderniausia „Topo centras“ parduotuvė. Naujas ir erdvus šio prekybos tinklo salonas siūlys pirkėjams daugiau nei 10 000 įvairių namams, laisvalaikiui ar darbui skirtų prietaisų.

Naujame prekybos komplekse įsikūręs „Topo centras“ turės ne tik plačiausią buities, vaizdo - garso ir kompiuterinės technikos asortimentą, bet ir pirmasis pristatys Lietuvos pirkėjams garsiausių gamintojų „Samsung“, „Philips“, „Sony“, „Panasonic“, „LG“, „Gorenje“, „Blomberg“, „Liebherr“, „Bosch“, „Electrolux“, „Asus“, „Apple“, „Nikon“, „Canon“ ir kt. technologines naujienas. Šioje parduotuvėje nuolat bus rengiami išskirtinės technikos kolekcijų pristatymai Jau nuo pirmos atidarymo dienos pirkėjai turės galimybę iš arčiau susipažinti su įdomiais, multifunkciniais prietaisais ir aktyviai dalyvauti demonstracijose bei degustacijose.

Naujasis „Topo centras“ kviečia apsilankyti ne tik buities patogumu besirūpinančius suaugusius, bet ir pramogų ieškančius jaunuosius pirkėjus. Kompiuterinių žaidimų mėgėjai specialioje žaidimų zonoje galės išbandyti naujausius „Playstation“, „Nintendo WII“, X-box“ žaidimus ir lenktyniauti garsiojoje virtualioje Palangos žiedinių lenktynių trasoje. „Žingeidžius pirkėjus nustebinsime sezono naujiena Lietuvoje - „Nintendo WII“ su balanso panele. Tai judesio žaidimas, atkartojantis įvairiausių sporto šakų, pusiausvyros, jogos pratimus bei įvertinantis individualias sportuojančiojo galimybes. Jį įsigijusiems – aktyvus ir linksmas laisvalaikis draugų kompanijoje ar jūsų šeimoje garantuotas ilgam.“ - tikina „Topo grupė“ komunikacijos vadovė Aurelija Rusteikienė.

„Topo centras“, turėdamas ilgametę prekybinę patirtį ir pasitelkęs didžiausių Vakarų Europos prekybos centrų praktiką, šios parduotuvės pirkėjams nusprendė suteikti daugiau laisvės renkantis techniką. „Didžiąją prekių dalį bus galima įsigyti savitarnos principu. Be abejonės, parduotuvėje dirbs aukščiausios kvalifikacijos konsultantai, kurie suteiks visą reikalingą informaciją, patars ar pademonstruos prietaiso veikimą.“ – pasakoja A. Rusteikienė.

Didžiausios Lietuvoje prekybos tinklo „Topo centras“ parduotuvės atidarymas „Oze“ yra nuoseklios plėtros žingsnis. Į daugiau nei 4000 kv. m. ploto parduotuvę, kurioje dirbs 28 patyrę darbuotojai, investuota 3 mln. Lt. Vilniuje ši parduotuvė bus penktoji – čia jau veikia keturios šio tinklo prekybos salonai. Šiemet „Topo centras“ ketina atidaryti dar dvi parduotuves – Kėdainiuose ir Šiauliuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!