Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/18466/tinklapiai-susivienija-pries-internet-explorer-6/spausdinti/

Tinklapiai susivienija prieš „Internet Explorer 6“

Publikuota: 2009-08-09 08:06
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Prie „IE6 No More“ judėjimo, skirto į kapus išvaryti pasenusią interneto naršyklę „Internet Explorer 6“, prisijungė daugiau negu 70 tinklapių, praneša Mashable.com.

Tinklapiai susivienija prieš „Internet Explorer 6“

Kampanija siūlo visoms interneto tinklapius turinčioms įmonėms užkoduoti IE6 naudojančius vartotojus aptinkantį mechanizmą, kuris iš karto šiems siūlo pakeisti interneto naršyklę į tinkamesnę.

Per tris dienas „IE6 No More“ narių kiekis padidėjo beveik septynis kartus, o naujieji dalyviai nėra smulkios žuvelės: įvairios konsultavimo įmonės, dizaino studijos ir kiti.

Judėjimo pradininkas Davidas Rusenko mano, kad šis judėjimas gali nuversti nuo 2001 metų neatnaujintą naršyklę. „Tuos vartotojus, kurie tiesiog nesupranta, kad jie naudojasi pasenusia naršykle (kitaip tariant, motinas ir seneles), norėtumėme paskatinti atsinaujinti. Vartotojams, kurie naudojasi IE6 darbe, norime daryti spaudimą jų informacinių technologijų skyriams, kad šie pavargtų nuo skundų dėl nuorodų atsinaujinti ir galiausiai pakeistų darbovietės naršykles“, ― aiškino www.ie6nomore.com autorius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!