Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/18291/global-finance-seb-banka-isrinko-geriausias-paslaugas-internetu-teikianciu-banku-lietuvoje/spausdinti/

„Global Finance“ SEB banką išrinko geriausias paslaugas internetu teikiančiu banku Lietuvoje

Publikuota: 2009-07-29 19:11
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: SEB bankas

Ketvirtus metus iš eilės tarptautinis verslo ir finansų rinkų žurnalas „Global Finance“ SEB banką pripažino geriausias internetinės bankininkystės paslaugas klientams teikiančiu banku Lietuvoje. SEB banką „Global Finance“ šiemet taip pat paskelbė nugalėtoju ir geriausias paslaugas internetu verslo klientams teikiančio banko kategorijoje. Kaip ir kiekvienais metais, žurnalas vertino 9 Centrinės ir Rytų Europos šalių internetinės bankininkystės paslaugų kokybės rodiklius.

„Kasmet investuodami į banko paslaugų, teikiamų internetu, plėtrą ir jų saugumą, savo klientams siekiame užtikrinti kuo geresnes galimybes atlikti kasdienines finansines operacijas greitai ir patogiai. Tai patvirtina ne tik šie tarptautiniai apdovanojimai, bet ir nuolat augantis mūsų banko paslaugų internetu vartotojų skaičius“, − sakė Vytautas Sinius, SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius.

Šių metų birželio mėn. pabaigoje internetine bankininkyste besinaudojančių banko klientų skaičius pasiekė 855 tūkstančius. Tai yra 12 proc. daugiau nei tuo pačiu metu pernai. Be to, 30,5 procento išaugo ir internetu atliktų pervedimų skaičius.

Pasak V. Siniaus, pastebima, kad klientai vis dažniau renkasi įvairesnes elektronines banko paslaugas. „Be įprastų pinigų pervedimų, gyventojai internetu deda indėlius, gauna ir apmoka paslaugų tiekėjų sąskaitas, užsisako banko mokėjimo korteles ir renkasi daugelį kitų banko paslaugų, kuriomis galima naudotis net neišėjus iš namų ar biuro“, − sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius.

Svarbiausi kriterijai, į kuriuos „Global Finance“ atsižvelgė dešimtą kartą vertinant Centrinės ir Rytų Europos bankų internetu teikiamas paslaugas, buvo klientų pritraukimo naudotis paslaugomis internetu strategija, klientų skaičiaus dinamika, siūlomų paslaugų įvairovė ir nauda bei interneto svetainių funkcionalumas ir dizainas.

„Per mažiau nei dešimtmetį internetas pakeitė privačių ir verslo klientų naudojimosi bankų paslaugomis įpročius. Šiemet vertintų bankų diegiami patobulinimai ir rengiami pasiūlymai rodo, kad dar nemažai internetinės bankininkystės naujovių mūsų laukia ir ateityje“, − sakė „Global Finance“ leidėjas Josephas D. Giarraputo.

Nuo 1987 metų leidžiamas „Global Finance“ žurnalas turi 50 tūkst. prenumeratorių ir daugiau nei 180 tūkstančių skaitytojų daugiau kaip 158 pasaulio šalyse. Didelė dalis jų – bendrovių ir institucijų vadovai, finansų specialistai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!