Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/18287/net-keturi-naujos-kartos-blomberg-prietaisai-gavo-plus-x-apdovanojimus/spausdinti/

Net keturi naujos kartos „Blomberg“ prietaisai gavo „PLUS X“ apdovanojimus

Publikuota: 2009-07-29 22:21
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: AG group, AB

Keturi naujos kartos „Blomberg“ prietaisai gavo apdovanojimus vartojimo efektyvumo, dizaino ir ekologijos kategorijose „PLUS X“ konkurse, vykusiame Vokietijoje. Stambi balta buitinė technika buvo vertinama penkiose kategorijose - inovacijų, ergonomikos, vartojimo efektyvumo, dizaino, ekologijos ir funkcionalumo.

„Blomberg“ skalbyklė WNF8428A laimėjo vartojimo efektyvumo ir ekologijos kategorijose už itin paprastą valdymą, sumanias funkcijas ir net 30% mažesnį energijos suvartojimą, lyginant su tokiomis pačiomis A energijos klasės skalbyklėmis.

„Blomberg“ indaplovė GLN9220E vartojimo efektyvumo kategorijoje laimėjo už LED ekraną įmontuotą priekinėje indaplovės panelėje, kuriame galima stebėti programos eigą. Taip pat, už vidaus apšvietimą.

Elegantišku juodu veidrodiniu paviršiumi padengtas „Blomberg“ šaldytuvas MDND1880 pelnė PLUS X apdovanojimą už dizainą. Taip pat, šis A++ energijos klasės prietaisas, turintis NO FROST šaldymo sistemą, sunaudoja net 50% mažiau energijos už A energijos klasės šaldytuvą. Ši savybė nulėmė „Blomberg“ šaldytuvo MDND1880 apdovanojimą ir ekologijos kategorijoje.

Naujosios „Glassy line“ dizaino linijos „Blomberg“ įmontuojamoji orkaitė BEO9576X laimėjo dizaino kategorijoje už unikalų stiklo ir plieno paviršių, ant kurio nelieka pirštų antspaudų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!