Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/18210/lg-grotuvas-pelne-net-4-apdovanojimus-uz-dizaina/spausdinti/

LG grotuvas pelnė net 4 apdovanojimus už dizainą

Publikuota: 2009-07-20 17:16
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LG Electronics

„LG Electronics“ (LG) už savo inovatyvų DVD plokštelių grotuvą „DVS450H“ pelnė net 3 tarptautinius apdovanojimus: „iF Design Award 2009“, „Red dot Design Award“ ir „International Design Excellence Awards“ (IDEA). Grotuvui taip pat skirtas Pietų Korėjoje vykstančio dizaino konkurso prizas „2009 Good Design Award“. Patrauklia išvaizda išsiskiriantis LG grotuvas žymi bendrovės lyderystę geriausio dizaino ir pažangių technologijų srityse ne tik gimtojoje šalyje, bet ir visame pasaulyje.

„Laimėti vieną tarptautinį padovanojimą jau yra nepaprasta, tačiau mes niekada nesitikėjome tiek daug įvertinimų per tuos pačius metus“, - sakė „LG Home Entertainment Company“ prezidentas ir generalinis direktorius Simonas Kangas (Simon Kang). - Pasaulinis pripažinimas – tai nuostabus komplimentas. „DVS450H“ iškėlė kartelę labai aukštai, o mes parodėme, kad „LG Home Entertainment“ padalinys gali viename įrenginyje pasiūlyti ir pažangias technologijas, ir patrauklią išvaizdą.“

Nuo pat pradžių LG stengėsi suderinti gerą išvaizdą ir pažangiausias technologijas. Šių pastangų rezultatas - grotuvas „DVS450H“, nustatantis naujus standartus tokio tipo įrenginiams.

„Elektronika daugiau nėra vien tik techniniai parametrai ar funkcijos“, - sakė „LG Design Research Lab“ vyriausiasis dizaineris Yoo Seokas Kimas (Yoo Seok Kim). - „DVS450H“ simbolizuoja neprilygstamą grožį, natūraliai susiliejantį su aplinka. Tai, be abejonės, yra puikus pavyzdys to, ką mes vadiname stilingu dizainu ir protinga technologija“.

Pripažinimą pelnęs LG plokštelių grotuvas buvo kuriamas pasitelkus itin didelę išmonę, tą galima pastebėti kiekvienoje grotuvo detalėje. Skirtingai negu kituose grotuvuose, kuriuose plokštelių stalčius atsidaro išlįsdamas į priekį, „DVS450H“ įtaisytos horizontalios durelės, kurios atsidaro į viršų. Prie durelių išdėstyti lietimui jautrūs mygtukai, susiliejantys su įrenginio paviršiumi, o grotuvo ekranas skleidžia dėmesį prikaustantį švytėjimą.

Po minimalistine „DVS450H“ išore slepiasi pažangios technologijos. Kurtas galvojant apie įvairaus skaitmeninio turinio mėgėjus, „DVS450H“ atkuria „DivX HD“ vaizdus, visų tipų kompaktines ir DVD plokšteles, taip pat nuskaito MP3, WMA ir JPEG failus. „DVS450H“ turi ir USB jungtį, per kurią galima prijungti išorines duomenų laikmenas su nuotraukų, muzikos ar filmų kolekcijomis. Grotuvas atkuria padidintų 720p, 1080i ir 1080p raiškų DVD įrašus, suteikiančius galimybę patirti visavertę raiškiąją televiziją (HD) ir mėgautis natūralesniais bei ryškesniais vaizdais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!