Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/17642/topo-centre-prasideda-virtualios-lenktynes/spausdinti/

„Topo centre“ prasideda virtualios lenktynės

Publikuota: 2009-06-12 12:27
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Topo centras, UAB

Nuo birželio 10 d. „Topo centras“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje prasidėjo virtualios „Omnitel 1000 km. lenktynės“. Kiekvienas galės išbandyti jėgas specialiai sukurtoje Palangos žiedinių lenktynių trasoje vairuodamas greitąjį „Porsche GT3 TOPO CENTRAS“. Kiekviename mieste trys dalyviai, greičiausiai apvažiavę ratą, dalyvaus liepos 18 d. vyksiančiame finale Palangoje ir galės susirungti dėl čempiono titulo ir vertingų prizų.

Vienas didžiausių buitinės technikos ir elektronikos prekybos tinklų Lietuvoje „Topo centras“ kartu su partneriu „Promo Sportu“ automobilių sporto gerbėjams prieš mėnesį pristatę virtualią Palangos žiedinių lenktynių trasą, dabar kviečia visus pasijusti lenktynininko rolėje ir išbandyti jėgas, siekiant kuo greičiau apvažiuoti lenktynių trasą.

„Topo centre“ prasideda virtualios lenktynės

„Turbūt kiekvieno, mėgstančio greitį, svajonė yra dalyvauti „Omnitel 1000 km. lenktynėse“ ir patirti tokius įspūdžius, kokius patiria tikri lenktynininkai tikroje trasoje - teigė 2006 m. lenktynių Palangoje nugalėtojas, „Topo centras“ įkūrėjas Aurelijus Rusteika. – Norint sukurti kuo realesnę trasą, jai išmatuoti, nuolydžiams, posūkių kampams sumodeliuoti, buvo naudojami itin tikslūs GPS prietaisai, todėl drąsiai galima teigti, kad simuliatoriaus pagalba kiekvienas jį išbandęs galės didžiuotis įveikęs šią neilgą, tačiau gana klastingą trasą“.

Tikimąsi, kad šis virtualių lenktynių turnyras, pradžiugins ne tik jaunus, ar vyresnius lankytojus, bet ir šeimas, kadangi dauguma pirkėjų „Topo centre“ lankosi kartu su visa šeima. Palangos lenktynių trasos kompiuterinę versiją gali išbandyti ir patirti adrenalino pliūpsnį lekiant beprotišku greičiu visi, užsukę į „Topo centras“ parduotuves Vilniuje (Žirmūnų g. 64), Kaune (Savanorių pr. 206A) ir Klaipėdoje ( Taikos pr. 61). Trys dalyviai iš kiekvieno miesto, greičiausiai apvažiavę trasos ratą, liepos 18 d. vyks į finalą Palangoje. „Omintel 1000 km. lenktynių klube“ varžysis Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos atstovai. Greičiausieji bus apdovanoti vertingais prizais.

Daugiau informacijos apie virtualių „Omnitel 1000 km. lenktynių“ taisykles internete: www.topocentras.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!