Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/17132/unikali-technologija-demaskuoja-nepatikimus-darbuotojus/spausdinti/

Unikali technologija demaskuoja nepatikimus darbuotojus

Publikuota: 2009-05-18 08:28
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė“
Inf. šaltinis: Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė“

Didėja atleidžiamų darbuotojų skaičius. Vadovai sprendžia dilemą - kuriuos žmones atleisti, o kuriuos palikti. Nauji arba atleidžiami darbuotojai gali bandyti pakenkti įmonei. „MikolSoftware“ unikalus sprendimas - balso analizės technologija, identifikuojanti melą ir nepatikimus asmenis.

Saugos konsultacijų Lietuvoje lyderis - UAB „Fizinės apsaugos centras“, kartu su unikalios balso analizės technologijos atstovais „MikolSoftware" pristato išskirtinius seminarus „Efektyvūs saugos ir prevencijos būdai nuo vidinių vagysčių ir apgavysčių“ Vilniuje (gegužės 21 d.), Kaune (gegužės 7 d.), Šiauliuose (gegužės 28 d.) ir Klaipėdoje (gegužės 14 d.).

„MikolSoftware“ platinami produktai ir paslaugos leidžia išvengti nepatikimų darbuotojų priėmimo į darbą, jų apgavysčių. padeda apsaugoti įmonės turtą ir komercines paslaptis,“ - sako UAB „Fizinės apsaugos centras“ direktorius Vytautas Šaikus.

Seminarų dalyviai gaus išsamią informaciją apie teisinių, organizacinių ir fizinių priemonių panaudojimą užtikrinant saugumą, taip pat personalo patikimumo patikrinimo procedūros projektą. Seminarus ves bene labiausiai žinomas Lietuvos saugos konsultantas Vytautas Šaikus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!