Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/17029/prasideda-imoniu-registracija-i-technology-fast-50-reitingus/spausdinti/

Prasideda įmonių registracija į „Technology Fast 50“ reitingus

Publikuota: 2009-05-12 12:04
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Deloitte Lietuva, UAB

2009 m. gegužės 12 d. prasideda įmonių, norinčių patekti į 10-tąjį kasmetinį Vidurio ir Rytų Europos regiono „Technology Fast 50“ reitingų sąrašą, registracija.

„Technology Fast 50“ - tai audito ir verslo konsultacijų kompanijos „Deloitte“ pagal unikalią metodologiją rengiami jau prestižiniais tapę sparčiausiai augančių modernias technologijas vystančių Vidurio ir Rytų Europos regiono kompanijų reitingai, kurių lyderiai yra pristatomi žiniasklaidoje ir sulaukia pripažinimo nacionaliniu bei regioniniu mastu. Visa tai didina įmonių žinomumą, gerina reputaciją, padeda atkreipti naujų klientų, partnerių ir geriausių potencialių darbuotojų dėmesį, kas yra ypač aktualu dabar, ekonominio nuosmukio metu.

Šiemet įmonės bus nominuojamos 3 kategorijoms: pagrindinei - „Technology Fast 50“, naujų įmonių - „The Rising Star“ ir didelių kompanijų - „The Big 5“. Reitingai bus sudaromi pagal įmonių 5 paskutinių metų pajamų augimą.

Reitinguose gali dalyvauti įmonės, kurios gamina modernias technologijas ar produktus; įmonės, kuriose modernių technologijų naudojimas yra pagrindinę įmonės veiklą ir pajamas užtikrinantis veiksnys; arba įmonės, daug investuojančios į naudojamų technologijų plėtrą ir vystymą. Priklausomai nuo nominacijos kategorijos yra apribojimų įmonės veiklos laikui bei metinių pajamų dydžiui.

Būtina dalyvavimo sąlyga taip pat yra ta, kad pagrindinė įmonės būstinė būtų Vidurio ir Rytų Europos regione, t.y. vienoje iš šių šalių: Albanijoje, Bosnijoje ir Hercegovinoje, Bulgarijoje, Čekijoje, Estijoje, Juodkalnijoje, Kroatijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Lietuvoje, Makedonijoje, Moldavijoje, Rumunijoje, Serbijoje, Slovakijoje, Slovėnijoje arba Vengrijoje.

Daugiau informacijos apie dalyvavimo sąlygas ir registracijos formą galite rasti tinklapyje www.deloitte.com/fast50ce. Registracija vyksta iki 2009 m. liepos 10 d.

Organizatoriai primena, kad dalyvavimas „Technology Fast 50“ yra nemokamas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!