Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/16370/omnitel-atnaujino-bendroves-interneto-svetaine-www-omnitel-lt/spausdinti/

„Omnitel“ atnaujino bendrovės interneto svetainę www.omnitel.lt

Publikuota: 2009-04-01 12:44
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Šiandien telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pristato atnaujintą įmonės interneto svetainę, kurioje vartotojai ne tik lengvai ras informaciją apie „Omnitel“, mobiliojo ryšio paslaugas, užsiprenumeruos naujienas, bet ir galės dalyvauti diskusijose apie bendrovės parduodamus mobiliuosius telefonus ir nešiojamuosius kompiuterius.

„Siekėme, kad nauja moderni „Omnitel“ interneto svetainė mūsų vartotojams taptų greičiausios ir patogiausios informacijos apie „Omnitel“ šaltiniu, - sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis. - Atnaujintos www.omnitel.lt lankytojai vos keliais mygtukų paspaudimais ras aktualiausią informaciją, naujausius pasiūlymus ir galės išreikšti savo nuomonę“.

Atnaujintos „Omnitel“ interneto svetainės naujovė - įdiegta patogi paieškos sistema. Svetainės lankytojams visada matomas paieškos laukelis bei vadinamosios populiariausios žymės (angl. tags), todėl svetainėje apsilankę internautai gali iškart rasti tai, kas aktualiausia. Naujovė yra ir „Omnitel“ pasiūlyta galimybė svetainės lankytojams prenumeruoti naujienas (RSS technologija) bei užsisakyti naujienlaiškį - taip vartotojai gali sekti, kas naujo ir įdomaus atsiranda www.omnitel.lt ir pirmieji sužinoti apie naujausius pasiūlymus.

„Omnitel“ svetainėje taip pat sudaryta galimybė dalyvauti diskusijose ir pasidalyti savo nuomonę bei užduoti klausimų apie mobiliuosius telefonus ir nešiojamuosius kompiuterius. Vėliau „Omnitel“ planuoja pradėti rašyti kompanijos tinklaraštį, kuris leistų bendrovei dar betarpiškiau bendrauti su savo vartotojais.

Keliais mygtukų paspaudimais „Omnitel“ interneto svetainės lankytojai ras išsamią pagalbą, atsakymus į klausimus, kurie gali kilti naudojantis mobiliojo ryšio paslaugomis, taip pat naudotis modernia

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!