Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1543/specialiai-bitelandui-lazeriu-ugnies-ir-vandens-sokis-light-of-life/spausdinti/

Specialiai BITĖLANDUI - lazerių, ugnies ir vandens šokis „Light of life“

Publikuota: 2005-07-06 13:25
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Jau trečią vasarą bendrovės „Bitė Lietuva“ „auksinius” privačius klientus į Juodkrantę sukviesiantis „Bitėlandas“ žada nustebinti įspūdingu reginiu. Pirmą kartą Baltijos šalyse renginio svečiai gėrėsis specialiųjų efektų šou „Light of life“. Šou surengs pasaulinio masto renginių organizatorius, Vokietijos kompanija „Flash Art“. Netrukus po „Bitėlando“ šis įspūdingas šou bus demonstruojamas ir Monako princo Alberto inauguracijos proga.

„Bitėlandas“ tampa puikia tradicine vidurvasario švente, kurios metu „Bitės“ klientams suteikiame progą ne tik pirmiesiems išvysti išskirtinių, dar nematytų reginių, bet ir gerai praleisti laiką su šeima bei draugais bendraminčių būryje“, – sakė „Bitė Lietuva“ generalinio direktoriaus pavaduotojas privatiems klientams Žilvinas Kučinskas.

Pasak jo, nuolat diegdama pažangias naujoves, „Bitėlando“ svečius bendrovė ir šįsyk pradžiugins naudojant moderniausias technologijas sukurtu vandens fontanų, lazerių ir ugnies šou, kurį iki šiol matė tik Austrijos, Japonijos, Honkongo ir Jungtinių Arabų Emyratų žiūrovai. Šio šou fragmentai taip pat buvo demonstruojami pasaulinių grupės „Pink Floyd“ gastrolių metu.

„Auksinius“ „Bitė Lietuva“ klientus ir jų artimuosius sukviesiantis „Bitėlandas“ jau tradiciškai vyks Juodkrantėje, liepos 9 dieną. Į šventę marių krantinėje svečiai pateks su specialiomis „Bitės vizomis“, kurios leis nemokamai įvažiuoti į Neringą. Planuojama, kad renginyje iš viso apsilankys iki 12 tūkstančių „auksinių“ „Bitės“ klientų su šeimomis. Šventė pirmą kartą bus filmuojama ir rugpjūčio 6 dieną parodyta per TV3 televiziją.

Renginio metu svečiams koncertuos ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės: Marijonas Mikutavičius, Rytis Cicinas, Violeta Riaubiškytė, „Laura &The Lovers“ bei „B‘Avarija“. Po kiekvieno atlikėjo pasirodymo publika balsuos triukšmu ir taip išreikš palaikymą labiausiai patikusiam dainininkui. Susumavus „balsavimo“ rezultatus į finalą pateks du atlikėjai, o vienas iš jų bus išrinktas „Bitėlando‘05“ Garbės piliečiu. Įspūdingą koncertą ves aktorių duetas – Kristina Kazlauskaitė ir Rolandas Kazlas.

Į „Bitėlandą“ susirinkę dalyviai išmėgins jėgas ir nuotaikingose rungtyse, kur galės laimėti naujausių mobiliųjų telefonų, kitų prizų. Visi užsiregistravusieji „Bitėlando“ svečiai galės dalyvauti ir didžiojo prizo – nepamirštamos kelionės į pasirinktą šalį – lošime. Beje, pramogų netrūks ir mažiesiems renginio svečiams. Jie visą popietę galės šėlti atrakcionuose ir klausytis nuotaikingų „Tele–bim–bam“ bei „Lietuvos vaikų mamos“ Neringos dainų.

Pasak Ž. Kučinsko, šventės metu „Bitė“ savo svečius nustebins ir dar vienu maloniu siurprizu – specialiai šia proga sukurtu ir analogo Lietuvoje neturinčiu laišku, kurį susirinkusieji klientai galės perskaityti šou pabaigoje – laiškas bus parašytas ant specialiai tam skirtų vandens „užuolaidų”. Saulei nusileidus, šis reginys vainikuos jau trečius metus iš eilės vykstančią didžiausią „Bitės“ klientų šventę.

Be „Bitėlando“ „auksiniams“ ir „sidabriniams“ klientams „Bitė“ rengia ir daugiau renginių. Prieš dvejus metus jie dalyvavo BITĖLOTO renginyje, o pernai gruodžio mėnesį – nuotaikingame „Bitės Kalėdų siurprizų čempionate“. Privatūs „Bitė Lietuva“ klientai į „auksinius“ ir „sidabrinius“ skirstomi atsižvelgiant į naudojimosi bendrovės teikiamomis paslaugomis apimtis bei laikotarpį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!