Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/14447/kiekvienai-lietuvos-mokyklai-po-interneto-svetaine/spausdinti/

Kiekvienai Lietuvos mokyklai po interneto svetainę

Publikuota: 2008-12-04 17:23
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: KTU studentų atstovybė

KTU studentų atstovybė kartu su buvusiais KTU studentais skelbia akciją mokykloms: „Kiekvienai Lietuvos mokyklai po interneto svetainę“.

Pagrindinis šios akcijos tikslas – suteikti mokykloms galimybę būti matomoms internete. Beje šia galimybe galės pasinaudoti ne tik mokyklos, darželiai ar kitos švietimo įstaigos, bet ir mokyklų meno kolektyvai, laikraščiai ir visi kiti būreliai (jei tik jaučia poreikį ir norą turėti interneto svetainę).

Pagrindinės priežastys, kodėl Lietuvoje dar daug mokyklų neturi savo interneto svetainės, tai aukšta jos kaina, ilgas svetainės kūrimo procesas, didelės išlaikymo sąnaudos. Taip pat dažnai svetainės valdymo sistema būna labai sudėtinga ir nepatogi.

Unikalaus pirmojo Lietuviško svetainių kūrimo įrankio pagalba mokyklos galės greitai (vos per 5 minutes) ir itin paprastai susikurti pilnavertę interneto svetainę. Mokyklos svetainei bus įdiegta labai paprastai valdoma turinio valdymo sistemą (TVS), kuris leis sukelti vaizdinę bei grafinę informaciją, bet kuriuo metu ją pildyti ir kooreguoti. Taip pat mokyklos galės susikurti modernias nuotraukų galerijas.

Internete adresu www.svetaine.lt/svietimas susikurkite interneto svetainę, išsirinkite pageidaujamą (laisvą) svetainės www adresą (interneto vardą), bei užsiregistruokite.

Šios akcijos metu, mokyklos susikūrusioms svetainę per svetaine.lt sistemą, kainuos tik jos talpinimas internete. Be to, akcijos organizatoriai KTU SA kartu su svetaine.lt padengia 50% šio mokesčio.

Akcija galios ir mokyklos svetainę už minimalią kainą galės iki 2009 m. sausio 31 d. Visos konsultacijos ir pagalba kuriant interneto svetainę tel. (37) 22 11 11. Arba rašykite adresu info@svetaine.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!