Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1420/tele2-gimtadienio-dovanos-a-adamkienes-fondo-globotiniams/spausdinti/

„Tele2“ gimtadienio dovanos – A.Adamkienės fondo globotiniams

Publikuota: 2005-06-18 09:25
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Sparčiausiai auganti mobiliojo ryšio bendrovė „Tele2“ savo penkerių metų gimtadienio proga surengė labdaros vakarą „Pasidalinkime sėkme“. Vakar apie 200 verslo partnerių ir klientų susirinko į „Forum Palace“, kur vyko kompanijos gimtadienio šventė ir labdaros aukcionas.

„Įprasta į gimtadienio šventę atvykti su dovanomis. Tačiau „Tele2“ kompanija nusprendė pasidalinti gerumu ir dovanomis su tais, ką Dievas nuskriaudė materialiai, socialiai pažeistais, nepasiturinčiais, gabiais kaimų vaikais. Tačiau tam esame mes ir galime jiems padėti -- pasidalinti savo sėkme ir laimėjimais. Todėl savo šventės proga surengėme labdaros aukcioną, o visas surinktas lėšas paskyrėme ponios Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondui“, -- renginio prasmę aiškino „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

Labdaros aukcione buvo pardavinėjami penkių žinomų Panevėžio menininkų, Lietuvos dailininkų sąjungos narių Jolantos ir Girmanto Rudokų, Dianos ir Tomo Rudokų bei keramikės Vilijos Balčiūnienės darbai. Aukcione buvo pardavinėjama ir tai, ko niekur kitur nenusipirksi – 5 išskirtiniai telefonų numeriai.

Labiausiai aistros virė dėl šalies Prezidento Valdo Adamkaus labdaros aukcionui paaukoto asmeninio daikto, kurio pradinė kaina buvo 2 tūkst. litų. Agatu papuoštą sidabrinį peiliuką vokams atplėšti ir dvi agato puseles dokumentams prispausti už 8 tūkst. litų įsigijo verslininkas Vidmantas Martikonis. Tai buvo brangiausiai parduotas aukciono daiktas.

Daugelį metų šiais darbo įrankiais savo namuose naudojosi pats V.Adamkus. Tačiau, vos išgirdęs apie labdaros aukcioną, Prezidentas mielai su jais atsisveikino ir paaukojo kilniam tikslui. Tai dovana iš visos širdies.

Aukciono metu buvo surinkti 30 592 litai. Renginio metu taip pat vyko ir loterija. Ji paaukotą pinigų sumą padidino dar 2840 litų. „Tele2“ šventės svečiai, tik už 10 litų įsigiję loterijos bilietą, galėjo laimėti šimteriopai vertingesnių prizų, tarp kurių buvo net 4 naujausi „Nokia 8800“ telefonai, kurių dar net nėra Lietuvos rinkoje, taip pat profilaktinį sveikatos pasitikrinimą Baltijos ir Amerikos terapijos ir chirurgijos klinikoje, pasivažinėjimą senoviniu automobiliu „Čaika“, „Salamander“ dovanų čekį, romantišką savaitgalį dviem viešbutyje „Linelis“ prie Platelių ežero.

Po iškilmingosios renginio dalies restorano „Terrazza“ lauko terasoje svečių laukė staigmena. Pasveikinti „Tele2“ su gimtadieniu atvyko šių metų Eurovizijos konkurso penktosios vietos laimėtojai iš Latvijos „Walters & Kazha“ su savo grupe „Putnu Balle“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!