Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1394/bilietu-platinimo-galiunai-verslo-paslaptis-atskleis-seminare/spausdinti/

Bilietų platinimo galiūnai verslo paslaptis atskleis seminare

Publikuota: 2005-06-14 09:42
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Bilietai LT

Pernai birželio 22 dieną pradėjusi veikti centralizuota bilietų platinimo sistema „Bilietai LT“ kasų tinklu apraizgė didžiąją dalį Lietuvos. Jos paslaugomis naudojasi per pusšimtis renginių organizatorių. Tikrasis įmonės „Bilietai Lt“ sėkmės receptas bus atskleistas gimtadienio proga organizuojamame seminare „Modernaus bilietų platinimo ypatumai Lietuvoje“, kuris birželio 22 dieną 10.00 val. vyks „Forum Palace“ verslo konferencijų salėje.

Per šiuos kalendorinius metus sistemos klientais tapo daugiau kaip 30 renginių organizatorių. Iš viso „Bilietai LT“ sistemos teikiamais privalumais dabar naudojasi apie 50 renginius organizuojančios kompanijos. „Bilietai LT“ kasos per mėnesį vidutiniškai išplatina apie 30 000 bilietų į daugiau kaip 130 įvairių renginių.

Seminaro metu bus išsamiai susipažindinta su moderniu bilietų platinimo procesu, bilietų pirkimo ir įsigijimo būdais, platinimo kasų tinklu, atskleista, kaip paprastai ir sėkmingai valdyti ir skatinti pardavimus. Taip pat bus kalbama apie naujausias bilietų platinimo technologijas, platinimo sistemos unikalumą ir saugumą bei kitą „Bilietai Lt“ įmonės patirtį. Ketinama apžvelgti ir pasaulines bilietų platinimo plėtros tendencijas.

Seminaro dalyviai iki birželio 20 dienos registruojami telefonu 8 655 02705.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!