Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/13925/uab-ambernetas-siulys-skaitmenine-tv-viesbuciu-klientams/spausdinti/

UAB „Ambernetas“ siūlys skaitmeninę TV viešbučių klientams

Publikuota: 2008-11-05 07:09
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Ambernetas, UAB

Lapkričio 6-8 dienomis „Litexpo“ parodų centre vyksiančioje parodoje „BaltShop.BaltHotel.BaltGastro 2008“ skaitmeninius interaktyvius sprendimus kurianti įmonė UAB „Ambernetas“ pristatys „Triple play“ paketą, pritaikytą viešbučiams ir svečių namams - „AHotel“.

„AHotel“ paketą sudaro tradicinės „Triple play“ dalys – interaktyvioji televizija IPTV, „VoIP“ telefonija ir internetas. Be to, visas šis paketas yra pritaikytas viešbučių ir svečių namų poreikiams – yra integruojamas su viešbučio valdymo informacinėmis sistemomis, turi orų prognozių, miesto turizmo gido ir viešbučio informacijos modulius. IPTV galimybės leis transliuoti ne tik atskirus kanalų paketus skirtingiems kambariams, bet ir pritaikyti kanalų sąrašą kiekvieno svečio poreikiams.

„AHotel“ IPTV sistema taip turės integruotą UAB „Mediadata“ sukurtą EPG (elektroninio programų gido) modulį, kuris padės viešbučio svečiams tiksliai sužinoti transliuojamos ir būsimos laidos laiką bei turinį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!