Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/13837/parodoje-cartes-2008-paryziuje-visa-demonstruos-pinigu-ateiti/spausdinti/

Parodoje „Cartes 2008“, Paryžiuje „Visa“ demonstruos pinigų ateitį

Publikuota: 2008-10-29 13:15
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Visa Europe

Paryžiuje vykstančios parodos „CARTES 2008“ metu didžiausios pasaulyje mažmeninės elektroninių mokėjimų sistemos „Visa Europe“ ir „Visa Inc.“ pristatys mokėjimų technologijų ateitį. Kompanija realios aplinkos ekspozicijoje demonstruos „Visa“ mokėjimo technologijų inovacijų poveikį vartotojų kasdieniniam gyvenimui, vartotojams suteikiant greitį, patogumą, pridėtinę vertę ir pasirinkimo laisvę.

Paroda „Cartes“ yra svarbiausias metų renginys, kurio metu pristatomi mobilių mokėjimų, lustinių ir bekontakčių kortelių pramonės laimėjimai bei demonstruojamos viso pasaulio kortelių kompanijų inovacijos.

Parodoje „Cartes 2008“, Paryžiuje „Visa“ demonstruos pinigų ateitį

Šiais metais „Cartes 2008“ „Visa“ savo naujienas pateiks pasitelkdama kelionės idėją, tema – „Mokėjimai su „Visa“ vyksta sklandžiau“. Lankytojai turės galimybę pamatyti, kaip „Visa“ mokėjimo naujovės veikia parduotuvėje, namų ir darbo aplinkoje, stende veikiančioje kavinėje ir jaunimo zonoje. Visa tai sujungta „metro stotelių“ principu, kuriose galima gauti informacijos apie „Visa“ technologijas.

„Nuo pernai metų vykusios „Cartes“ parodos mokėjimų technologijų pasaulyje įvyko daug pasikeitimų. Per paskutiniuosius 12 mėnesių su „Barclaycard“, „Nokia“ ir „O2“ Jungtinėje Karalystėje sėkmingai pabaigėme diegti „Visa“ technologijos „payWave“ mobilią bandomą versiją bei atlikome daugybę kitų produktų bandymų visoje Europoje, įskaitant Prancūziją, Vokietiją, Ispaniją ir Šveicariją. Šiais metais demonstruosime daug įdomių technologijų, tokių kaip mobilios paslaugos, momentinis autentiškumo nustatymas ir kortelės išdavimas“, - teigia Sandra Alzetta, „Visa Europe“ naujų produktų ir kanalų plėtros bei inovacijų vyresnioji viceprezidentė.

Renginyje bus demonstruojamos šios technologijos:

  • Bekontaktis tranzitas: lankytojai išbandys tranzitinių kelionių patogumą, naudodami kompanijos bekontaktę technologiją „Visa payWave“;
  • Mobilūs mokėjimai: ateityje mokėjimai „persikels“ į mobiliuosius telefonus. Parodoje bus demonstruojama, kaip vyks atsiskaitymai mobiliuoju telefonu prekybos vietose, gaunami pranešimai apie sandorius, prekybininkų pasiūlymai bei kaip vykdomi pavedimai.
  • Autentiškumo nustatymo procedūros: lankytojai galės susipažinti su naujausia Europoje kortele „Visa PIN Card“, kuri jungia debetinį ar kreditinį lustą su technologija, užtikrinančia saugų vienkartinį kodą, kai mokėjimai atliekami nuotoliniu būdu;
  • Išankstiniai mokėjimai: bus pristatyta bekontakčių ir mobilių mokėjimų plėtra bei puikūs nauji pasiūlymai jaunimui;
  • Internetinė prekyba: lankytojai susipažins su nauja „Verified by Visa“ sąveika ir saugumo procedūromis;
  • Momentinis kortelės išdavimas: lankytojai parodos metu galės „pasigaminti“ asmeninę lustinę kortelę, kurią galės išbandyti čia pat pirkdami kavą.

„Visa“ atstovai parodai „CARTES 2008“ parengė šiuos pranešimus:

  • Guido Mangiagalli, „Visa payWave“ ir mobilių mokėjimų viceprezidentas

    “Bekontakčiai mokėjimai: Kur mes esame Europoje?”
    Ketvirtadienis, Lapkričio 6, 15:00-15:30

  • Carol Stanton,“Visa Europe“ „co-branding“ vadovas, viceprezidentas

    „Co-branding“ Prancūzijoje: 12 mėnesių procesas“
    Trečiadienis, Lapkričio 5, 16:30-17:00

  • Omar Rifaat, „Visa payWave“ vyresnysis vadovas, „Visa Europe“

    „Tranzito ir mokėjimo kortelių konvergencija“;
    Trečiadienis, Lapkričio 5,  11:00 – 11:30

  • Tim Attinger, „Visa Inc.“ Produktų inovacijų vadovas

    „Mokėjimų būdų evoliucijos faktoriai“
    Antradienis, Lapkričio 4,, 11:30-12:00

  • Pam Zuercher, „Visa Inc.“ Produktų inovacijų vyresnysis verslo vadovas

    „Mobilių mokėjimų, paslaugų ir bankininkystės integracija“;
    Trečiadienis, Lapkričio 5, 14:00-14:45

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!