Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1324/palangos-vasaros-sezona-atidarys-gyvu-sms-pokalbiu-ekranas/spausdinti/

Palangos vasaros sezoną atidarys „gyvų“ SMS pokalbių ekranas

Publikuota: 2005-06-03 10:07
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Bitė GSM, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė GSM“ vasaros sezoną Palangoje atidaro dovanodama kurortui net 12 kvadratinių metrų ploto ekraną, kuriame visą vasarą bus skelbiama orų prognozė, pramogų ir renginių anonsai, o palangiškiai ir miesto svečiai galės bendrauti „gyvai“, siųsdami į ekraną SMS žinutes.

Galimybes siųsti ir skaityti SMS žinutes viešoje erdvėje suteikiantis ekranas bus pirmasis ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Ekranas įrengtas populiariausioje kurorto vietoje – Vytauto ir J.Basanavičiaus gatvių sankirtoje. Pirmąją poilsiautojus sveikinančią žinutę į naująjį ekraną vasaros sezono atidarymo metu nusiųs pats Palangos meras.

„Džiugu, kad vis daugiau naujovių garsina Palangą ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Modernaus ekrano įrengimas mūsų miestui leis tapti tikra vasaros pramogų sostine“, - sakė Palangos meras Pranas Žeimys. Pasak jo, simboliška, kad šios naujovės - ekrano atsiradimas sutampa su vasaros sezono ir atsinaujinusios J.Basanavičiaus gatvės atidarymu.

„Nuotaikingą ekraną nusprendėme pastatyti ten, kur jau daugelį metų yra tradicinė jaunimo susibūrimų ir žmonių susitikimo vieta – „prie Rąžės akmenų“, - sakė „Bitės GSM“ generalinio direktoriaus pavaduotojas privatiems klientams Žilvinas Kučinskas.

Anot Ž.Kučinsko, poilsiautojai turės patrauklią galimybę ne tik sekti visas kurorto naujienas, bet ir „gyvai“ ekrane bendrauti SMS žinutėmis. Čia bus galima skirti pasimatymus, susipažinti, pasveikinti į Palangą atvykusius draugus, prisipažinti meilėje ar paprasčiausiai atsiprašyti. Ž. Kučinsko teigimu, jei projektas pasiteisins, bus svarstoma, ar ateityje pastatyti daugiau ekranų ir kitose Palangos ar Lietuvos vietose.

Net 4 metrų ilgio ir 3 metrų pločio ekranas Vytauto ir Basanavičiaus gatvių sankirtoje veiks iki rudens pradžios. Ekrane rodomą informaciją rengs „Bitės“ infocentras. Čia bus nuolat pranešamos šios dienos ir rytdienos orų prognozės, Palangoje vykstančių renginių anonsai ir skelbimai, kurorto savivaldybės platinamos žinios, informacija apie pasiklydusius vaikus ir t.t. Taip pat bus skelbiama vandens Baltijos jūroje temperatūra, vėjo greitis ir bangavimo balai. Informacija bus atnaujinama mažiausiai du kartus per dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!