Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1318/stebekite-kas-vyksta-papludimyje/spausdinti/

Stebėkite, kas vyksta paplūdimyje!

Publikuota: 2005-06-03 09:38
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Lietuvos telekomas, AB

Vasaros metu jau ketvirtus metus iš eilės interneto portale „Takas“ tiesiogiai per internetą galite stebėti Palangos pajūrį – http://www.takas.lt/webcams. Šiemet Palangos gelbėjimo stotyje AB „Lietuvos telekomas“ kartu su UAB „Vilniaus altas“ įrengė dar geresnę interneto vaizdo kamerą, kuri kokybiškai perduos pajūrio vaizdus į internetą.

Ištikimi „Tako“ portalo lankytojai pajūrio vaizdų jau nekantraudami laukia, o ir visiems kitiems, ko gero, taip pat bus smalsu žvilgterti, koks pajūryje oras.

„Tako“ portale galima stebėti videotransliaciją ne tik iš paplūdimio, bet ir iš Vilniaus Rotušės aikštės, Gedimino prospekte stovinčios „Kvadrato“ lauko galerijos, Geležinio Vilko ir Konstitucijos gatvių žiedo.

Tradiciškai vasaros metu „Take“ skelbiamas ir „Mis bikini“ konkursas. Merginos iš visos Lietuvos siunčia nuotraukas, o interneto vartotojai renka birželio, liepos ir rugpjūčio „Mis bikini“. Šiemet laimėtojų laukia bendrovių „Spalvoti kvapai“, „Muzikinė partija“ dovanos. Konkurso finalistės galės išmėginti laimę ir pradėti modelio karjerą – jos bus pakviestos fotografuotis į Dariaus Tarėlos fotostudiją, jų nuotraukos bus spausdinamos žurnale „Tik vyrams“. Na, o pačiai šių metų vasaros „Mis bikini“ bus padovanotas ypatingas braziliškas bikini.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!