Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1280/vaiku-globos-namu-aukletiniai-i-black-eyed-peas-koncerta-pateks-nemokamai/spausdinti/

Vaikų globos namų auklėtiniai į „Black Eyed Peas“ koncertą pateks nemokamai

Publikuota: 2005-05-27 13:18
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Daugiau nei 300 Vilniaus apskrities vaikų globos namų auklėtinių turės galimybę dalyvauti garsiosios grupės „The Black Eyed Peas“ koncerte, kuris vyks gegužės 30 dieną Vilniuje. Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ dovanojo vaikams bilietus į koncertą „Sutik vasarą su „TELE2“.

Vaikų globos namų „Gilė“ direktorė Ingrida Garliauskienė maloniai nustebo, kai išgirdo apie „Tele2“ dovaną.

„Šiais laikais retai kas pasiūlo bilietus į renginius. Dažniausiai reikia patiems prašyti. Kadangi dauguma renginių yra mokami, tai vaikai retai turi galimybę į juos patekti. Todėl jie labai apsidžiaugė išgirdę, kad nemokamai galės dalyvauti tokių ryškių žvaigždžių koncerte“, -- sakė I.Garliauskienė.

Vaikų globos namų auklėtiniai dar iki šiol prisimena pernai vykusį koncertą „Sutik vasarą su TELE2“. Tai jiems buvo didelė šventė, įspūdingas ir nepamirštamas reginys.

„Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis teigė, kad dovanodama bilietus į koncertą bendrovė norėjo bent šiek tiek pradžiuginti vaikus ir suteikti progą kuo daugiau žmonių išgirsti „Grammy“ apdovanojimų laimėtojos koncertą.

Vienintelis grupės „The Black Eyed Peas“ koncertas Lietuvoje įvyks ateinantį pirmadienį, gegužės 30 dieną Vingio parke. Jį savo klientams dovanoja „Tele2“ ir „Motorola“. Neprilygstamosios, specialiai į koncertą atvykstančios grupės koncerte atmosferą kaitins ir vienos geriausių Lietuvos grupių „Skamp“, „Delfinai“, atlikėjas Alanas Chošnau, o koncertą vainikuos įspūdingi fejerverkai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!