Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1231/akropoli-ir-europa-papuos-milziniski-vodafone-world-gaubliai/spausdinti/

„Akropolį“ ir „Europą“ papuoš milžiniški „Vodafone World“ gaubliai

Publikuota: 2005-05-20 14:09
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Bitė GSM, UAB

Jau šį šeštadienį, gegužės 21 dieną, didžiausiuose Vilniaus prekybos centruose „Akropolis“ ir „Europa“ apsilankę vilniečiai išvys ir didžiulius Žemės gaublius. Visą mėnesį stovėsiantys gaubliai primins, kad vasara – kelionių metas. Kelionių simbolius sostinės gyventojams dovanojo telekomunikacijų bendrovė „Bitė GSM“, nuo balandžio mėnesio teikianti naujausią tarptautinę paslaugą „Vodafone World“, kuri suteikia galimybę vieningais tarifais naudotis daugiau kaip šimte pasaulio šalių.

„Artėjant vasarai, raginame vilniečius pagalvoti ir apie atostogas, kurios dažniausiai neapsieina be kelionių. Gaubliai simbolizuoja galimybę keliauti po visą pasaulį“, - sakė „Bitės GSM“ verslo klientų marketingo vadovas Raimondas Mikalajūnas. Pasak jo, nuo šiol vilniečiai galės ne tik iš arti pažvelgti į šalį, kurioje ketina atostogauti, bet net ir ją „pačiupinėti“. Iš viso Vilniuje stovės trys gaubliai – du „Akropolyje“ ir vienas „Europoje“.

„Šie nuotaikingi mūsų planetos maketai prekybos centruose stovės visą mėnesį, o vėliau galbūt persikels ir į kitus Lietuvos miestus“, - teigė R.Mikalajūnas. Gaublių skersmuo – 1,8 metro. Gaubliai yra sumontuoti ant specialaus stovo, todėl bendras maketo aukštis viršija 2,3 metro. Juose pažymėtos pasaulio šalys nuspalvintos keturiomis spalvomis – žalia, tamsiai žalia, geltona bei raudona ir atspindi paslaugos „Vodafone World“ geografiją – keturias zonas, kuriose galioja vieningi ir aiškūs pokalbių bei SMS tarifai.

Palyginti su įprastais tarptinklinio ryšio tarifais, „Vodafone World“ Europos zonoje skambučiai į Lietuvą atpigo nuo 3 proc. Švedijoje iki 71 proc. Belgijoje, priimami skambučiai – nuo 16 proc. Vokietijoje iki 54 proc. Turkijoje bei Kroatijoje. Pokalbių tarifai skambinant į Lietuvą ir kitas šalis Rusijoje atpigo 49 proc., besinaudojantiems mobiliuoju ryšiu JAV priimamų skambučių kaina sumažėjo 13 proc., Egipte – 8 proc.

„Bitės“ klientai mobiliuoju ryšiu naudojasi visose „Vodafone World“ zonose, populiariausiai Europos zonai tenka net 84 proc. užsienio skambučių, Rusijos ir NVS šalių zonai - 13 proc. skambučių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!