Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/12300/canon-pristato-programa-ambassadors/spausdinti/

„Canon“ pristato programą „Ambassadors“

Publikuota: 2008-07-04 20:44
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Canon

„Canon“ pristato „Canon Ambassadors“ („Canon“ Ambasadoriai“) – naują ilgalaikę programą, kurioje dalyvaus 12 kvalifikuotų profesionalių „Canon“ fotografų, glaudžiai bendradarbiaujančių su „Canon“.

Tai – Garis Naitas (Gary Knight) (VII), Michaelis Nikolsas (Michael Nichols) („National Geographic“), Zivas Korenas (Ziv Koren) („Polaris Images“) ir Loraszas Angius (Lorenzo Agius) („Getty Images“). Programa startuos fotožurnalistų festivalio „Visa Pour L’Image“ metu, kuris vyks Perpinjane, Prancūzijoje, 2008 rugsėjo 1 – 7 dienomis.

Lorenzo Agius
Lorenzo Agius
Ziv Koren
Ziv Koren
Michael Nichols
Michael Nichols
Gary Knight
Gary Knight

„Canon“ ambasadoriai buvo pasirinkti iš įvairių sričių, įskaitant madą, sportą ir fotožurnalistiką. Savo patirtimi jie dalinsis studijose, seminaruose ir fotoparodose, tokiose kaip „Visa Pour l’Image“, taip sukurdami unikalias galimybes visų lygių fotografams. Visi 12 ambasadorių dalyvaus „Visa“ nuo rugsėjo 3 d.

Ambasadorių programa yra paremta sėkminga ir ilgalaike „Canon“ JAV organizuota programa „Explorers of Light“ („Šviesos tyrinėtojai“). „Canon“ ambasadorių programa – puiki žinia visiems fotografams, tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams“, – sako „Canon Consumer Imaging Europe“ vadovas Mogensas Jensenas (Mogens Jensen). „Tai ne tik suteiks mums galimybę pagerbti mūsų talentinguosius ambasadorius, tačiau ir susipažinti su platesne fotografų bendruomene. Fotografijos srityje pirmaujanti „Canon“, didžiuojasi galėdama sudaryti tokią galimybę Europoje.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!