Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1216/omnitel-siulo-itin-palankias-priimamu-skambuciu-kainas-keliaujantiems-po-pietu-europa/spausdinti/

„Omnitel“ siūlo itin palankias priimamų skambučių kainas keliaujantiems po Pietų Europą

Publikuota: 2005-05-18 13:01
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Visą vasarą telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ abonentams priimamų skambučių kainos, naudojantis tarptinklinio ryšio paslauga Lietuvos turistų labiausiai lankomose Pietų Europos šalyse, bus ypatingai palankios. Ispanijoje, Italijoje ir Turkijoje priimami skambučiai „Omnitel“ abonentams, užsisakiusiems „Eurozonos“ paslaugą, tekainuos 0,49 Lt/min.

Pasak „Omnitel“ rinkodaros direktoriaus Giedriaus Makausko, bendrovės abonentai už priimamus skambučius galės sutaupyti iki 8,5 karto. „Vasarą žmonės nori daugiau dėmesio skirti laisvalaikiui. Mažindami priimamų skambučių tarifus siekiame sudaryti sąlygas savo abonentams mažiau galvoti apie išlaidas, o daugiau ilsėtis“, - sakė G. Makauskas.

Itin maži priimamų skambučių tarifai šiose šalyse galios nuo birželio 1-os iki rugpjūčio 31 dienos, užsisakiusiems arba jau besinaudojantiems „Eurozonos“ paslauga verslo ir privatiems „Omnitel“ abonentams. Skambinantieji šiems abonentams mokės įprastu tarifu, t.y. tiek, kiek mokėtų, jei išvykę abonentai būtų Lietuvoje.

Be to, „Eurozonos“ paslauga vartotojams sudaro sąlygas iki 61 proc. sumažinti priimamų skambučių kainas visose Europos šalyse. Valstybės, kuriose veikia „Eurozonos“ paslauga, yra suskirstytos į 4 grupes, o abonentas gali nevaržomai nuspręsti, kelias ir kurias grupes pasirinkti.

Tuo tarpu Estijoje ir Latvijoje priimami skambučiai „Omnitel“ abonentams, pasirinkus partnerių tinką, LMT arba EMT, yra nemokami. „Omnitel“, LMT ir EMT, visų trijų Baltijos šalių mobiliojo ryšio lyderiai, yra susibūrę į Baltijos jūros aljansą (BSA – Baltic Sea Alliance). Atvykus į Latviją ir Estiją, „Omnitel” abonentams tereikia pasirinkti atitinkamą operatorių, pati paslauga nieko nekainuoja, jos užsisakyti papildomai nereikia.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!