Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/11880/naujasis-lenny-kravitz-albumas-ne-tik-muzikos-irasu-lentynose/spausdinti/

Naujasis Lenny Kravitz albumas - ne tik muzikos įrašų lentynose

Publikuota: 2008-06-03 11:22
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Pirmasis „Sony Ericsson“ „Walkman“ telefonas pristatytas prieš beveik tris metus - 2005m. rugpjūčio mėnesį. Iki 2007m. pabaigos, „Sony Ericsson“ pardavė daugiau kaip 57 milijonus šio prekės ženklo telefonų. Kompanija nuolatos tobulina „Walkman“ telefonus kurdama unikalias paslaugas ir programinę įrangą.

Šį kartą „Sony Ericsson“ muzikinių telefonų pirkėjai visiškai nemokamai galės gauti naująjį Lenny Kravitz albumą, taip pat kitus priedus - nuotraukas, ekrano užsklandas ir kt. Naujasis albumas bus dalinamas su TELE2 salonuose įsigytais W350i ir W580i modelių telefonais.

Lenny Kravitz

Kampanijos metu taip pat bus galima laimėti pakvietimus į susitikimą su Lenny Kravitz jo koncerto Lietuvoje metu.

„Džiaugiuosi galėdamas bendradarbiauti su „Sony Ericsson“ ir TELE2. Tokiu būdu galiu pasiekti dar daugiau žmonių ir sukelti tikrąją meilės revoliuciją (naujasis Lenny Kravitz albumas pavadintas „It Is Time for A Love Revolution“, aut.past.)“,- teigia dainininkas.

Visame pasaulyje žinoma žvaigždė savo naująjį albumą „It Is Time For A Love Revolution“ pristatys Europinio turo metu šią vasarą. Per keletą mėnesių jis aplankys daugumą Europos šalių.

„Darbas su Lenny Kravitz yra be galo įdomus. Jis vienas žinomiausių šios kartos atlikėjų, stipriai įtakojęs muzikos raidą. Kartu su visais jo gerbėjais taip pat laukiame Lenny Kravitz pasirodymo Lietuvoje“,- teigia Aidas Savičiūnas, „Sony Ericsson“ marketingo vadovas Baltijos šalyse.

Naujajame Lenny Kravitz albume iš viso yra 14 dainų, šį albumą jis išleidžia po trijų metų pertraukos. Europinio turo metu jis gros kartu su dar 10 muzikantų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!