Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/11779/ezio-stazo-svetaineje-unikalus-kelioniu-zemelapis/spausdinti/

„Ežio stažo“ svetainėje – unikalus kelionių žemėlapis

Publikuota: 2008-05-26 14:32
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Ezys.lt

„Ežio“ ir MTV akcijos „Ežio Stažas“ interneto puslapyje www.eziostazas.lt jau veikia pasaulio vaizdų apsikeitimo ir dėjimo į internetą paslauga, kuri leidžia puslapio lankytojams susieti vaizdą ir aprašymą su bet kuria pasaulio vieta „Google Maps“ žemėlapyje.

„Ežio Stažo" puslapio lankytojai gali kurti kelionės akimirkų mozaiką įkeldami savo nuotraukas ir vaizdo klipus į žemėlapyje nurodytas vietas, kuriose jiems teko pabuvoti. Tokią galimybę suteikia detaliausias ir informatyviausias pasaulio žemėlapis internete – „Google Maps“. Puslapio www.eziostazas.lt lankytojai jau įkėlė daug įspūdingų vaizdų iš įvairių pasaulio kraštų: nuo kokoso riešutų pardavėjo Indijos turguje iki naktinio kino seanso ant Liudviko muziejaus Kelne.

Iki gegužės 30 d. „Ežio Stažo“ akcijos puslapyje „Ežio“ vartotojai gali dalyvauti konkurse ir siekti neįkainojamos patirties vienoje iš 20 siūlomų vasaros stažuočių Europos Sąjungos šalyse. Užsiregistravusieji taip pat varžosi dėl 20-ies „Nokia N82“ multimedijos prietaisų.

Iki registracijos į „Ežio Stažą“ pabaigos likus mažiau nei savaitei, užsiregistravusių jaunuolių skaičius pasiekė tris tūkstančius. Šiltąjį metų laiką jie nori ne skinti apelsinus ar nešioti bokalus lauko kavinėse, o stažuotis profesionaliose darbovietėse užsienyje. Daugiausia dėmesio sulaukė pasiūlymai praktikuotis pietinėse Europos šalyse. „Ežiai“ labiausiai trokšta pasisemti patirties Portugalijoje, dirbdami „MTV Productions“ asistentu, Ispanijoje – padėdami Pepe Sanchez žirgyne, ir Italijoje: būdami Milano modelių namų fotografo asistentu ar padėdami Samsaros paplūdimio vakarėlių organizatoriams.

20 išrinktų „Ežio Stažo“ nugalėtojų iš visos Lietuvos nebereikės sukti galvos, ką veikti vasarą. Kelionės išlaidomis, gyvenimo vieta, dienpinigiais ir pačia geriausia vasaros stažuote jau pasirūpinta.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!