Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/11778/paaiskejo-buk-playstation-asas-2008-finalo-dalyviai/spausdinti/

Paaiškėjo „Būk PlayStation asas 2008“ finalo dalyviai

Publikuota: 2008-05-26 13:50
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Topo centras, UAB

Gegužės 24 d. paaiškėjo 18 laimingųjų, kurie pateko į vaikų turnyro „Būk PlayStation asas 2008“ finalą. Šešiuose regionuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje šešiose „Topo centro“ parduotuvėse vyko 9–12 m. vaikų turnyro „Būk PlayStation asas 2008“ pusfinalis. Jame dėl geriausio ‚PalyStation 3“ lenktyninio vardo susikovė per 60 Lietuvos vaikų, o į finalą pateko 18.

Turnyro laimėtojas paaiškės birželio 1 d. 12 val. (sekmadienį) – Tarptautinę vaikų gynimo dieną. Finalas vyks „Topo centro“ parduotuvėje Vilniuje (Žirmūnų g. 64). Turnyro nugalėtojas taps beveik du tūkstančius litų kainuojančios konsolės „PlayStation 3“ ir vieno azartiškiausių žaidimų „Grand Turismo 5 Prologue“ šeimininku. Nugalėtoją sveikins žinomas Lietuvos lenktynininkas Benediktas Vanagas.

Žaidime „Grand Turismo 5 Prologue“ galima rasti daugiau nei 60 automobilių, tarp kurių – legendiniai „Mustang“, „Lamborghini“ ir naujųjų „Nissan GT-R“, „Mitsubishi Lancer Evo X“, „Audi R8“ ir kt. Taip pat – 6 skirtingas trasas ir „multiplayer“ galimybę, kuria naudotis galės iki 16 žaidėjų vienu metu.

Pernai trečiojo nacionalinio moksleivių turnyro „Būk Playstation asas 2007“ nugalėtoju tapo iš Birštono atvykęs dvylikametis Rytis Dereškevičius, atrankinio ir finalinio turnyro etapų metu jis nugalėjo daugiau kaip 400 varžovų iš visos Lietuvos. Šiemet R. Dereškevičius taip pat pateko į finalą ir mėgins be kovos neatiduoti geriausiojo „PalyStation 3“ lenktynininko titulo.

„Mūsų tikslas – užtikrinti turiningą vaikų laisvalaikį. Rengiantis tokiam turnyrui svarbiausia atrasti palaikančių mūsų idėją žmonių, o pinigai, reikalingi jai įgyvendinti, tėra antraeilis dalykas. Džiaugiuosi, kad mūsų pastangos neliko nepastebėtos ir sulaukėme didelio vaikų dėmesio, tėvelių palaikymo“, – teigia turnyro organizatorius, vieno iš didžiausių šalyje buities technikos, vaizdo, garso aparatūros ir IT įrangos prekybos tinklų „Topo centras“ generalinis direktorius Česlovas Steigvila.

„Būk PlayStation asas 2008“ turnyro akimirkos

„Būk PlayStation asas 2008“ finalo dalyviai:

Vilniaus regionui atstovaus – vilniečiai Augustas Radziukas, Aurimas Čebatoriūnas, Deividas Stankūnas.

Kauno regionui atstovaus – Alfredas Gužauskas iš Kėdainių, Mantas Jucius iš Kauno, Artūras Matvejevas iš Jonavos.

Panevėžio regionui atstovaus – panevėžiečiai Ernestas Dalinkevičius, Rimvydas Dalinkevičius, Edgaras Aušvicas.

Šiaulių regionui atstovaus – Edvinas Višinskas iš Telšių, Marius Eidimtas iš Mažeikių, Justinas Šiaulenskas iš Radviliškio.

Alytaus regionui atstovaus – Rytis Dereškevičius iš Birštono, Jurgis Morkūnas iš Druskininkų, Artūras Žeima iš Alytaus.

Klaipėdos regionui atstovaus – Dominykas Puzikas iš Klaipėdos, Jokūbas Astrauskas iš Šilutės, Lukas Mišeikis iš Šilutės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!