Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/11749/lietuvos-gyventojai-renka-es-paramos-regionu-lyderius/spausdinti/

Lietuvos gyventojai renka ES paramos regionų lyderius

Publikuota: 2008-05-23 08:41
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: IVPK

Nuo gegužės 12 d. vyksta ES paramos regionų lyderių rinkimai, kuriuose kviečiami dalyvauti visi Lietuvos gyventojai, pastebėję ES paramos dėka mūsų gyvenime vykstančius gerus pokyčius. Šie rinkimai vyks dvi savaites internete, ES paramos svetainėje. Rinkimų nugalėtojai bus paskelbti š.m. gegužės 29 d. Vilniuje, „Litexpo“ konferencijų ir parodų centre vyksiančioje ES paramos kontaktų mugėje „Regionų lyderiai“.

ES paramos kontaktų mugėje, kurią organizuoja Finansų ministerija, dalyvaus apie 90 sklandžiai įgyvendinamų projektų – iš daugiau kaip 3500 finansuojamų pagal Lietuvos 2004 – 2006 m. bendrąjį programavimo dokumentą ir Sanglaudos fondo strategiją. Visi šie projektai ir dalyvauja viešuose regionų lyderių rinkimuose, kurie vyks nuo šiandien iki gegužės 25 d.

Regionų lyderiai – tai projektų, kurie šaliai teikia labiausiai apčiuopiamą naudą ir yra sklandžiai įgyvendinami, vykdytojai. Kviečiame visus įsitraukti į šiuos rinkimus ir pareikšti savo nuomonę balsuojant ES struktūrinės paramos svetainėje adresu www.esparama.lt/lt/balsavimas. Sąraše pažymėkite svarbiausius, Jūsų nuomone, projektus ir apačioje paspauskite nuorodą „Balsuoti“. Savo balsą galite atiduoti už visus projektus, kurie, Jūsų įsitikinimu, labiausiai verti vadintis regionų lyderiais.

Dešimt didžiausio visuomenės palaikymo sulaukusių projektų vykdytojų, po vieną iš kiekvienos apskrities, bus paskelbti ir apdovanoti kontaktų mugės „Regionų lyderiai“ metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!