Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1138/tele2-klientams-nemokamas-pasaulinio-garso-zvaigzdziu-koncertas/spausdinti/

„Tele2“ klientams – nemokamas pasaulinio garso žvaigždžių koncertas

Publikuota: 2005-05-09 12:02
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

„Tele2“ ir „Motorola“ savo klientams dovanoja unikalią galimybę -- į pasaulinio lygio žvaigždžių, „Grammy“ apdovanojimų laimėtojų, grupės „The Black Eyed Peas“ koncertą patekti nemokamai.

„Pildyk“ vartotojai, papildę savo sąskaitą specialia koncertui skirta kortele už 20 litų, su šia kortele galės patekti į koncertą nemokamai, o papildę sąskaitą 35 litais – galės pasikviesti ir draugą.

Nauji „Tele2“ mėnesinio apmokėjimo paslaugų vartotojai, įsigiję mobilųjį telefoną „Motorola E398“ už vieną litą, taip pat į koncertą galės patekti nemokamai. Jau esantys „Tele2“ mėnesinio apmokėjimo paslaugų vartotojai bilietą į koncertą galės įsigyti už ypač patrauklią kainą – tik už 5 litus.

„Tele2“ ištikima savo tradicijoms -- jau ketvirtus metus iš eilės organizuoja grandiozinius koncertus “Sutik vasarą su TELE2”. Šiais metais, TELE2 vartotojų skaičiui gerokai perkopus per milijoną, TELE2 dovanoja neįtikėtiną šventę - įspūdingą muzikos bei šviesos šou.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!