Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1102/tele2-i-lietuva-atviliojo-prestiziniu-grammy-apdovanojimu-laimetoja/spausdinti/

„Tele2“ į Lietuvą atviliojo prestižinių „Grammy“ apdovanojimų laimėtoją

Publikuota: 2005-05-03 13:49
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Antroji pagal dydį Lietuvoje telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ žada tikrą sukrėtimą pramogų versle. Būdama ištikima savo tradicijoms – „Tele2“ jau ketvirtus metus iš eilės organizuoja grandiozinius koncertus „Sutik vasarą su TELE2“. Šiais metais, TELE2 vartotojų skaičiui gerokai perkopus per milijoną, TELE2 dovanoja neįtikėtiną šventę - įspūdingą muzikos bei šviesos šou.

Po ilgų derybų „Tele2“ pavyko į Lietuvą atvilioti pasaulinio lygio žvaigždes -- grupę „The Black Eyed Peas“.

„The Black Eyed Peas“ – tai viena populiariausių Rep’o ir HipHop’o grupių pasaulyje, išgarsėjusi su tokiais hitais kaip „Where Is The Love“, „Hey Mama“, „Shut Up“, „Let's Get It Started“. Šiais metais ši grupė buvo nominuota net trims „Grammy“ apdovanojimams ir buvo pripažinta nugalėtoja su populiaria bei puikiai žinoma daina „Let‘s Get It Started“.

Grupė „The Black Eyed Peas“ specialiai į koncertą atvyksta iš Jungtinių Amerikos Valstijų. Vienintelį pasirodymą ji surengs Vilniaus Vingio parke gegužės 30 dieną. Šios vienos populiariausių pasaulyje grupės koncertą savo klientams dovanos „Tele2“ ir „Motorola“, o televizija TV3 – visuomenei ir savo žiūrovams.

Neprilygstamosios grupės koncerte Vingio parke atmosferą kaitins ir vienos geriausių Lietuvos grupių „Skamp“, „Delfinai“, atlikėjas Alanas Chošnau, o koncertą vainikuos įspūdingi fejerverkai.

Informaciniai koncerto rėmėjai – „Respublikos“ priedas „Laisvalaikis“ ir „Powerhit Radio“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!