Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/10864/nauju-produktu-vystymo-dienos-sekmingos-strategijos-is-arciau/spausdinti/

Naujų produktų vystymo dienos: sėkmingos strategijos iš arčiau

Publikuota: 2008-03-21 10:40
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: InnoEurope

Š.m. balandžio 16-17 d. inovacijų centras „InnoEurope“ Lietuvos verslo atstovus kviečia į konferenciją „InnoLithuania Produktų vystymo dienos“, kuri suburs visus, besidominčius naujais produktais ir paslaugomis, inovatyviais verslo modeliais ir praktiniais būdais, kaip šiandienos versle įgyti ir išlaikyti konkurencinį pranašumą.

Šio renginio metu plačiai žinomų ir sėkmingai veikiančių Lietuvos kompanijų atstovai dalyviams atskleis naujausius metodus, supažindins su sėkmingai įgyvendintomis strategijomis ir pristatys pasiektus rezultatus.

Balandžio 16 d. Lietuvos verslo atstovai pasidalins mintimis apie tai, kaip įgyti konkurencinį pranašumą, papasakos apie strategijas, kurių pagalba jų verslo istorijas galima vadinti „sėkmės istorijomis“. Konferencijos dalyviai turės galimybę susipažinti su „Europa Group Hotels“ įgyvendinta e-strategija, kuri padėjo pritraukti naujas klientų grupes. Apie tai, kaip inovatyvios prekybos politikos plėtojimas gali padėti aplenkti konkurentus, papasakos „IKI“ perkybos tinklo atstovai. Šią konferencijos dieną taip pat bus kalbama apie mūsų šalyje itin konkurencingą telekomunikacijų rinką bei apie tai, kaip „Tele2“ sėkmingai pritaikė kitokį verslo modelį.

Šioje renginio dalyje dalyviams bus pristatytas naujausių technologijų vaidmuo prekyboje, modernių nanotechnologijų koncentratas ir bus diskutuojama apie tai, kaip unikalūs dizaino sprendimai gali būti konkurencinio pranašumo variklis.

Balandžio 17 d. visas šalies verslo veikėjų dėmesys bus sutelktas į produktyvumo aspektus. Pasaulyje plačiai pagarsėjusią Stephen R. Covey metodiką „Septyni sėkmės lydimų žmonių įpročiai“ konferencijos dalyviams pristatys Rytis Juozapavičius. Konferencijos dalyviai taip pat turės galimybę išgirsti apie procesų valdymo gebėjimų matavimą ir vertinimą pagal CMMI brandos modelį, čia bus taip pat pasakojama apie egzistuojančius vadovų ugdymo sprendimus bei apie tai, kaip efektyviai valdyti projektus.

Europos verslo apdovanojimuose kategorijoje „Metų verslo inovacijos“ finaliste tapusios kompanijos „Lietuvos draudimas“ atstovai pristatys itin sėkmingą vidinės komunikacijos strategiją. Šio renginio metu bus pateikti išbandyti naujausi produktyvumo sprendimai ir kaip jie veikia. Ši konferencija – tai galimybė susipažinti ir iš arti pamatyti sėkmingus verslo organizavimo pavyzdžius, įgyvendintus čia, Lietuvoje.

Registracija vyksta iki balandžio 11 d. Dalyvių skaičius ribotas, tad paskubėkite registruotis!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!