Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1076/uleb-taure-bus-eksponuojama-omnitel-klientu-aptarnavimo-salonuose/spausdinti/

ULEB taurė bus eksponuojama „Omnitel“ klientų aptarnavimo salonuose

Publikuota: 2005-04-29 13:50
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos iškovota ULEB lygos taure visą mėnesį galės grožėtis vieno iš pagrindinių komandos rėmėjų – telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ – klientų aptarnavimo salonų lankytojai.

Pasak „Omnitel“ klientų aptarnavimo ir pardavimų direktoriaus Žydrūno Stankevičiaus, balandžio 29 dieną „Lietuvos ryto“ iškovota ULEB taurė pradėta eksponuoti bendrovės salone, įsikūrusiame pačiame sostinės centre, Gedimino pr.12. Ta proga į saloną atvyko „Lietuvos ryto“ komandos krepšininkai Robertas Javtokas ir Andrius Šležas, kurie šiltai bendravo ir fotografavosi su tuo metu salone buvusiais „Omnitel“ klientais.

Gegužės 10 dieną taurė iškeliaus į naujausią „Omnitel“ saloną, įsikūrusį Vilniuje, verslo centre „Victoria“ (J.Jasinskio g. 16b). Moderniame salone yra įrengta speciali demonstracinė zona, kurioje galima nuolat nemokamai išbandyti veikiančius telefonus ir „Omnitel“ paslaugas. Bendrovės klientai čia turės galimybę nusifotografuoti prie ULEB taurės ir tiesiog iš salono išsiųsti MMS draugams bei parsisiųsti į savo telefoną.

Jau nuo kitos savaitės bendrovės klientai galės gauti dovanų unikalių, specialiai „Lietuvos ryto“ iškovotos pergalės proga „Omnitel“ išleistų atvirukų klientams su mylimos komandos linkėjimais bei žaidėjų autografais. Tokie atvirukai bus dovanojami klientams visuose Vilniuje esančiuose „Omnitel“ klientų aptarnavimo salonuose.

Viena iš pagrindinių „Lietuvos ryto“ komandos rėmėjų bendrovė „Omnitel“ daug dėmesio skiria visam Lietuvos krepšiniui.

Nuotraukos iš „Omnitel“ archyvo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!